Wilma den Hoed-Hoeijenbos

Mind2 coaching

Brugdam 14
4926 CS Lage Zwaluwe
Nederland

+31621702704
wilma@mind2.nl
www.mind2.nl

W. (Wilma) den Hoed-Hoeijenbos

Aansluitnr. 32795

Lage Zwaluwe

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 75,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Industrie & Techniek
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben graag onder de mensen. De interactie tussen mensen boeit mij. Wat drijft ze om te zijn zoals ze zijn? En om te doen zoals ze doen? Ik heb een sterke motivatie om de interactie tussen mensen positief te beïnvloeden.

Door mijn coaching leren mensen beter naar zichzelf te luisteren. En daardoor bewuste keuzes te maken die goed voor hen zijn. Waardoor ze persoonlijk sterker en veerkrachtiger zijn.

Ik denk namelijk dat we door persoonlijke groei steeds fijnere mensen worden. Dat is beter voor onszelf en beter voor de mensen om ons heen.

Meer dan 30 jaar werkte ik voor Unilever aan productontwikkeling en onderzocht ik consumentengedrag. Alle ervaring en kennis die ik daar heb opgedaan gebruik ik nog elke dag.

In 2020 werd ik coach voor mensen die vastlopen in hun werk en/of hun interacties met anderen. Het coachen geeft mij energie en helpt mij om ook zelf te blijven groeien.

Mind2 BeYou gaat over echt jezelf zijn. Het belangrijk vinden dat je weet wat je wilt en wat je lastig vindt. Dat je jezelf kent, uitdaagt en je persoonlijke kracht gebruikt in alles wat je doet.

Mind2 WorkWell gaat over prettig werken. Het belangrijk vinden dat je de dingen doet die bij jou passen, dat je je talenten gebruikt, dat je je gewaardeerd en gesteund voelt en zoveel mogelijk zelf de regie hebt.

Mind2 coaching werkt aan persoonlijke ontwikkeling en optimale interactie met de mensen om je heen.

Stuur een bericht naar deze coach