Merel Bevaart

Merels Coaching

Orkaden 66
3825 ZA Amersfoort
Nederland

+31628426484
info@merelscoaching.nl
www.merelscoaching.nl

M.E. (Merel) Bevaart

Aansluitnr. 32934

Amersfoort

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 110,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 145,00 exclusief btw

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Communicatie
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verlies
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
De allergrootste eyeopener die ik in m'n leven kreeg, is dat je grip kunt krijgen op je gedachten en emoties. En dat je dat gewoon kunt leren. Wát een verrijking. Samen met ademwerk zie ik dat als de krachtigste manier om jezelf te versterken. En dat gun ik iedereen. Heb je te vaak last van negativiteit, stress of frustratie? En ben je deze versie van jezelf zat? Ik kan je leren meer rust te vinden in je hoofd en hoe je je beter kunt voelen. Op jouw manier, waar en wanneer jij het nodig hebt.

Wat je aandacht geeft, groeit. Wat mij betreft gaat coaching dus vooral om wat je wél wilt, in plaats van wat je níet wilt. De basis is bewustwording van gedachten, emoties en gedrag. Om vervolgens andere perspectieven en mogelijkheden te verkennen. Ik luister, stel doelgerichte vragen en speel in op jouw situatie en wat jíj nodig hebt. We doen praktische, eenvoudige oefeningen om meer rust in hoofd en lijf te vinden en je meer te verbinden met je gevoel. Je krijgt handvatten en inzichten waar je écht iets aan hebt.

Dankzij 10 jaar werkervaring in de journalistiek kom ik snel tot de kern. Analyseren en verbanden leggen is mijn tweede natuur. Maar ik ben vooral een mens. Met talenten en gebreken, met missers en successen. Net als jij. Gelijkwaardigheid is mijn uitgangspunt. Ook al hou ik spiegels voor, zeggen klanten dat ze zich veilig bij me voelen. Dat ik snel kan schakelen, doeltreffend ben en ze mijn stem zo prettig vinden. Dat ik zelfs de meest rationele en “anti-yoga” mensen dieper laat ontspannen.

Stuur een bericht naar deze coach