M. (Mellika) Hmida

Aansluitnr. 33065

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 89,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 120,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Hooggevoeligheid
Leiderschap
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als coach ben ik doortastend en invoelend om de gewenste resultaten te behalen. Ik ga uit van de kracht en de mogelijkheden van een mens. Ik stimuleer mensen bij het vergroten van hun zelfinzicht, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfsturing door uitdagende vragen te stellen. Dit resulteert tot het behalen van een persoonlijke doel en regie op het eigen leven!

Mijn kracht ligt in het verbinden, waarbij ik een teamgerichte en open werkomgeving stimuleer die bevorderlijk is voor de werksfeer en uiteindelijke productiviteit binnen organisaties. Mijn ervaring bij diverse projecten op het gebied van verandermanagement helpt hierbij. Als HR-adviseur en coach heb ik reorganisaties en fusies meegemaakt. Tijdens het doorvoeren van verander- of ontwikkeltrajecten, heb ik ervaren dat niet iedereen hier makkelijk mee omgaat. Iedereen leert op zijn eigen tempo en eigen manier. Ik geloof erin dat iedereen in staat is om zich verder te ontwikkelen of een verandering tot stand te brengen, als de wil en motivatie aanwezig is. Mijn toegevoegde waarde ligt bij mijn kennis en ervaring in de cultuurverschillen. Ik heb respect voor de verschillen in culturen en kan goed onderscheid maken tussen thema’s die betrekking hebben op het cultuur of geloof. Ik bied ruimte en veiligheid om alles bespreekbaar te maken en daag uit waar nodig. Dit versnelt het proces bij herkenning van belemmerende overtuigingen en patronen, rekening houdend met het leerproces van ieder mens. Tijdens het coachtraject worden nieuwe inzichten opgedaan, wat helpt om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en te ontdekken welk effect communicatie heeft op ons gedrag. Dit leidt tot het maken van eigen keuzes en beslissingen, om een veranderingsproces op gang te zetten.

Mijn kennis en ervaring als uitgangspunt genomen was een reden om Growing2 op te richten. Ik vind dat iedereen recht heeft op ontwikkeling en ik wil mijn achtergrond inzetten om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Ik begeleid een coachee in de ontwikkeling om de eigen wijsheid aan te boren en kracht in zichzelf (terug) te vinden. Iedereen die een verandering tot stand wil brengen of een belangrijk doel wil bereiken, maar niet weet hoe is welkom! Www.growing2.nl

Stuur een bericht naar deze coach