W.M. (Wouter) van de Kamp

Aansluitnr. 33056

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 90,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 90,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Carriere
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Wouter van de Kamp, 37 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en onze kinderen in Almere.

Al van jongs af aan interesseer ik mij in in anderen. Wat houd je bezig? Waarom ben je hier? Waarom doe je de dingen die je doet?
Dat resulteert er in dat ik vaak een luisterend oor mag bieden aan anderen en dat ik ze mag helpen bij het vinden van hun eigen richting.

Ook professioneel komt dit tot uiting. Na mijn middelbare school heb ik medische beeldvorming en radiotherapeutische technieken gestudeerd en heb ik mij ingezet voor de behandeling van patiënten met kanker. Door mijn eerder genoemde interesse voor mensen ging ik al snel leerlingen en collega’s begeleiden in het leren & werken.

In de afgelopen 14 jaar heb ik les gegeven als docent aan het HBO, ben ik teamleider en manager geweest in de specialistische ziekenhuiszorg en heb ik bijgedragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zorgverleners. Door mijn ervaringen ben ik gegroeid als mens en als mentor, leraar en adviseur. Door het volgen van verschillende opleidingen heb ik ontdekt dat ik het meeste plezier haal uit het coachen en inspireren van mensen. Ik ben dan ook op mijn best ben als ik je mag helpen bij het zetten van jouw stip op de horizon, je ondersteun om nieuwe vaardigheden & gedrag te ontwikkelen om echt jouw eigen koers te varen.

Naast mijn werk ben ik vaak op het water te vinden. Van jongs af aan zeil en vaar ik graag en dat is waar ik ook echt passie voor voel. Als ik aan het roer zit, mijn bestemming kies, de zeilen hijs en het anker licht vaar ik letterlijk mijn eigen koers!

Deze combinatie van mijn persoonlijke en professionele passies vormen de aanleiding om bij Eigen Koers Coaching deze passies zoveel mogelijk in elkaar te verweven. Door in mijn coaching het varen zowel letterlijk als figuurlijk te betrekken heb ik mijn “sweet spot” gevonden, waar mijn passies, talenten en behoeften/ taken elkaar precies overlappen. Op deze manier ben ik in staat mijn droomleven te leven.

En als ik het kan, kan jij dat ook!

Stuur een bericht naar deze coach