Maureen Waanders

Maureen Waanders Coaching & Training

Stolberglaan 25
3583 XK Utrecht
Nederland

+31641043412
info@maureenwaanders.nl
www.maureenwaanders.nl

M.C. (Maureen) Waanders

Aansluitnr. 33106

Utrecht

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 110,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 110,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Voel jij je overal verantwoordelijk voor, kan het altijd nog beter, ervaar je druk van nog meer moeten of is het moeilijk om een keuze te maken? Wat zou iemand anders daarvan vinden of wat ga je missen? Of weet je gewoonweg niet wat je wilt? Zomaar een paar gedachtenspinsels die herkenbaar kunnen zijn en waar je tegenaan kan loopt.

Kies bewust voor wat jij wilt
Door bewust te kiezen creëer jij de rust en ruimte om je eigen pad te volgen. Dat klinkt heel logisch, maar waarom is dat dan toch zo moeilijk? En welke beren kom je allemaal tegen en waar komen ze allemaal vandaan? Ik ondersteun jou in je zoektocht welke beren er zijn, waar ze vandaan komen en hoe je ze kan temmen, zodat jij energiek en vol vertrouwen de volgende stap kan zetten in je leven.

Coaching en Training in Utrecht
Ik ben Maureen Waanders en coach mensen die zelfbewust in het leven willen staan. Ik geloof dat als jij jezelf echt kent en weet waar jouw hart sneller van gaat kloppen, je alles kan bereiken wat jij wilt. Ik bied je een breed scala aan methodieken en interventies, zoals systemisch werk, NLP en mindfulness. Op basis van mijn ervaring en kennis stem ik onze coachgesprekken af op jouw vraag, doel en wensen.

Ben jij weer toe aan de flow in je leven? Of wil je eerst meer weten wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail mij gerust via de contactgegevens onderaan mijn profiel.

Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting.


Beleid Coranavirus
Mijn praktijk is open, dus de afspraken kunnen gewoon doorgaan. Uiteraard houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Dit betekent dat we enkel 1 op 1 contact hebben met inachtneming van de anderhalve meter afstand en extra aandacht voor (hand)hygiëne. Bij verkoudheid of andere klachten bij een van ons, verzetten we de afspraak of schakelen we over op beeldbellen.

Stuur een bericht naar deze coach