Sonja Jansen

Sonja Jansen, coach & vertrouwenspersoon

Straat van Dover 2
3825 XB Amersfoort
Nederland

+31650120006
info@sonjajansen.nl
sonjajansen.nl/

mr. S. (Sonja) Jansen

Aansluitnr. 32306

Amersfoort

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 125,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Ik heb mij als coach gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met klachten van overspannenheid en burn-out.

Met mijn specifieke methode begeleid ik jou in deze periode waarin je even alle houvast kwijt bent. Ik garandeer je dat jij je over 4 maanden een geheel ander mens voelt en ook geheel anders in het leven staat. Namelijk met veel meer bewustwording, (zelf)vertrouwen en innerlijke kracht. Vanuit rust kun jij keuzes maken waar jij écht blij van wordt, zodat je nooit meer in deze situatie terecht zult komen.

Mijn programma biedt 4 maanden wekelijkse begeleiding. Dat lijkt misschien zwaar, maar dat is het niet. Het wordt als heel prettig ervaren om met een beproefde methode aan de slag te gaan en daardoor al snel te ervaren dat je stappen zet in jouw herstel en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt weer de regie in jouw leven.

Het programma bestaat uit 16 modules, waarvan 10 online onderdelen. Dat zijn mails die een video en een werkblad bevatten over een bepaald thema, die je lekker thuis op jouw moment volgt. Je ontvangt wekelijks een module, waardoor je al heel snel een transformatie zal gaan ervaren.

Daarnaast kent dit programma 6 verdiepende individuele coachsessies (offline), waarin wordt ingegaan op de belemmeringen die spelen voor jou specifiek. Die vinden plaats in Amersfoort, in het midden van het land. Ongeveer 3 maanden na het einde van dit traject volgt nog een extra coachsessie ter borging, dus eigenlijk is de begeleiding 7 maanden.

De investering voor dit programma is € 4750,= excl btw.

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik loop dit pad als burn-out coach én ervaringsdeskundige met je mee.

Stuur een bericht naar deze coach