Gerda Zeeman

Gerda Zeeman Coaching

info@gerdazeeman.nl

["dr."] G.G. (Gerda) Zeeman []

Aansluitnr. 5241

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 150,00
Uurtarief zakelijk
€ 195,00 exclusief btw

Type
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Cultuuromslag
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben werkzaam als gynaecoloog en heb ervaring in binnen- en buitenland (USA), zowel in perifere als in academische ziekenhuizen. Mijn ontwikkeling als mens en als medicus heeft ertoe geleid dat ik mijn aandacht mede heb verlegd van de patient naar de arts, en andere hoogopgeleide professionals. Ik ben opgeleid tot professioneel coach bij de Coaching Academy International in Naarden en volgde de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.

Anderen omschrijven mij als authentiek, eigenzinnig en verfrissend. Dat geeft denk ik weer hoe ik graag zoek naar vernieuwing, verandering en groei. Ik heb affiniteit met mensen en hun veranderingsprocessen. Ik ben een mensenmens die goed kan luisteren en zich verplaatsen in de ander. In mijn communicatie ben ik intuitief en direct en weet ik snel tot de kern te komen.

Ik zet me graag in als instrument in de ontmoeting met professionals die vragen hebben van persoonlijke en/of professionele aard. Ik word steeds geraakt door en voel me verbonden met het verhaal van de ander en zijn/haar keuzen. Daar ligt mijn passie en inspiratie.

Stuur een bericht naar deze coach