B. (Bianca) Kampman MMI

Aansluitnr. 33160

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Organisatie coaching
Performance coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Competenties
Cultuuromslag
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Veranderingen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Coachen gaat voor mij over ‘samen op weg’ gaan. Jouw levenspad staat hierin centraal. Waar wil jij naartoe? Wat is jouw ‘stip op de horizon’? Ik loop graag een tijdje met je op en help jou richting te geven aan de route die nodig is om dit te bereiken. Hierin maat ik gebruik van mijn eigen natuurlijke talenten, zoals:

Maximaliseren, Actiegerichtheid, Ideeënvorming, Individualiseren en Prestatiegerichtheid.

Mijn belangrijkste waarde is dat iedere mens uniek is, met een eigen palet aan talenten. Mijn doel is om jou te helpen om deze unieke talenten te ontdekken, te waarderen en vooral hoe je deze kunt benutten. Hierbij ga ik uit van de positieve psychologie:
‘’Iets wat goed is wil transformeren tot iets wat buitengewoon is”.

Jouw unieke talenten breng ik in kaart d.m.v. de CliftonStrengths, een online vragenlijst die meet waar jij van nature goed in bent. Vandaaruit gaan we in gesprek over wat dit betekent en wat jouw stip op de horizon is. Waar wil jij in groeien? Wat zijn jouw belangrijke waarden en welke overtuigingen heb jij die je mogelijk belemmeren om de groei en ontwikkeling te bereiken die je graag zou willen.

Jij bepaalt zelf jouw ‘plek der moeite’, wat wil je oplossen, bereiken? En samen ontdekken we wat hiervoor nodig is. Dit doe ik door met aandacht naar je te luisteren, verdiepende vragen te stellen, maar kan, als dat nodig is, ook op confronterende wijze dingen aan je teruggeven.
Mijn leerstijl is vooral leren door te doen! Dus geef je graag oefeningen zodat jijzelf ontdekt wat voor jou het beste werkt. Maar…zal altijd aansluiten bij jouw leerstijl. Vertrouwen, openheid en eerlijkheid staan hierbij voorop.

Stuur een bericht naar deze coach