Peggy Pitwell

Peggy Pitwell

Van Bylandtstraat 106
2562 GD 's-Gravenhage
Nederland

info@pitwell.nl
www.pitwell.nl

P. (Peggy) Pitwell

Aansluitnr. 3848

's-Gravenhage

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Ja
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Communicatie
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Relaties
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Werkzaam in eigen parktijk sinds 1995 vanuit een Holistisch Mensbeeld waarbij ik gebruik maak van verschillende methodes.

We hebben vele kanten: speels,zakelijk,schuchter,frivool,perfectionistisch,kwetsbaar,sterk. Verschillen die me fascineren. Je hoeft niets af te leren.
Ik ben een coach die een proces op gang helpt waarbij je aspecten die je veroordeelt in jezelf leert te omhelzen. Zo raak je in balans.

Het gaat niet om volmaaktheid maar om volledigheid.

Relevante Opleidingen/Trainingen
Na mijn opleiding Sociaal Cultureel Werk volgde ik diverse traingen, o.a co-counselen, lichaamswerk, bio-energetica, visualisatie, meditatie, familieopstellingen en focussen.
Van 1992-1996 volgde ik de driejarige opleiding aan het Instituut voor Transformatie Psychologie waar ik opgeleid werd tot Voice Dialogue facilitator en trainer.
In 2006 en 2007 volgde ik aan de School voor Imaginatie in Amsterdam van Jan Taal drie modules. De Module A Fundamenten van Imaginatie, Module Imaginatie-vaardigheden, Module Psychosynthese in Coaching.


Werkervaring:

Individuele, relatie- en familie sessies veelal over zelfbeeld, contact en communicatie vragen.

Individuele coaching van professionals bij bedrijven en instellingen o.a. Shell, KPN, Defensie, Riagg en Middelbaar onderwijs.

Met veel plezier was ik jaren werkzaam als freelance trainer bij het Vrouwengezondheidscentrum, Treize en Importante in Den Haag, waar ik ook individuele consulten gaf en o.a. de succesvolle training voor vrouwen met relatieproblemen: 'Partnerkeuze en Relatiepatronen'- Eetverslaving - Innerlijke Kind 'Van overleven tot genieten' en ook Godinnenworkshops.

Registratie bij School voor Imaginatie als Verbeelding Toolkit Coach voor mensen met kanker en chronische ziekten. www.imaginatie.nl

Aangesloten bij: Vereniging Integrale Vitaliteitkunde VIV 1907875 AGB code : 90101174

Stuur een bericht naar deze coach