Annemarie van Oeffelen

Samen met Annemarie

Iris 1
2215 JZ Voorhout
Nederland

a.vanoeffelen@gmail.com
www.samenmetannemarie.nl

MSc A.C. (Annemarie) van Oeffelen

Aansluitnr. 70090

Voorhout

Certificeringsniveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 110,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 137,00 exclusief btw

Type
Business coaching
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Cultuuromslag
Gezondheid
Groepsontwikkeling
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Ontslag
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Relaties
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Annemarie van Oeffelen. Ik werk als zelfstandig coach, mediator en adviseur. Coachen is echt een passie, ik vind het fantastisch om te doen. Wat mij het meeste voldoening geeft, is mensen dichter bij zichzelf brengen en zien dat zij keuzes gaan maken vanuit hun hart. Ik woon in Voorhout met mijn partner Wouter en onze kinderen. Wij hebben twee zoons: Hugo en Colin.

Ik heb voordat ik ‘Samen met Annemarie’ oprichtte, gewerkt als coach, mediator en programmamanager bij ING. Daarvóór heb ik onder andere gecoacht en advieswerk gedaan via consultancykantoor Boer & Croon.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de zakelijke wereld ben ik een fijne sparringspartner ook voor zakelijke vraagstukken, zoals een gewenste carrièrestap, conflicten en bij ontwikkelingsvragen. Door mijn ervaring als moeder van twee kinderen en het combineren van het moederschap met een carrière, kan ik ook goed helpen bij de bekende ‘ballen in de lucht houden’ dilemma’s.

Met het oprichten van mijn eigen coachingspraktijk heb ik mijn hart gevolgd. Ik ben onder meer getraind in NLP, systemisch coachen (onder andere familieopstellingen en organisatieopstellingen), mindfulness, competentie-ontwikkeling, excellente communicatie en provocatief coachen. Ik ben gespecialiseerd in het coachen bij stressgerelateerde klachten, burn-out verschijnselen, moeite met genieten en ontspannen, slaapproblemen, het vastzitten in ongewenste patronen (zoals bewijsdrang, vluchtgedrag in alcohol of eten) en hard voor jezelf zijn, wat zich dan uit in moeite hebben met mildheid en zelfliefde.

Ik geloof sterk in continue ontwikkeling. Zo heb ik naast diverse opleidingen en trainingen ook de door de NOBCO (beroepsvereniging voor coaches) gecertificeerde post HBO opleiding tot Professioneel Coach afgerond bij de Academie voor Psychodynamica. Bij de Academie volg ik op dit moment ook de systemische jaaropleiding als extra verdieping. Ik ben aangesloten bij de NOBCO en bezig met mijn EIA registratie (Europees coachingskenmerk).

Stuur een bericht naar deze coach