Dana Ploeger

Dana Ploeger Coaching

Bernulfusstraat 34
3817 BL Amersfoort
Nederland

+31645320583
dana@danaploeger.nl
www.danaploegercoaching.nl

D. (Dana) Ploeger

Aansluitnr. 33271

Amersfoort

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Gezondheid
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Ouderdom
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Communicatie & Media
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Jouw levensverhaal staat centraal bij Dana Ploeger Coaching. De ruimte die tijdens gesprekken met mij als coach ontstaat, zorgt ervoor dat er oplossingen naar boven komen, die jij nu nodig hebt. Ingevingen, inzichten, bewustzijn die je in het dagelijks leven niet opmerkt. Dan pas hoor je je eigen innerlijke stem weer, die jouw waarheid kent. In enkele coachgesprekken heb je weer jouw richting te pakken.

Werkend vanuit een actueel thema is er veelal de verbinding met je levensloop en hoe jij je leven tot op heden hebt vormgegeven. Je komt binnen met een actuele vraag en zoekt naar zingeving, verdieping, antwoorden op thema's waar je keer op keer tegenaan loopt. Stress, omgaan met chronische ziekten, perfectionisme, moeite met grenzen aangeven, balans werk/privé, het graag goed willen doen: je kunt ervoor bij mij terecht. Ik werk doelgericht, met compassie en heb oog voor detail.

Kies voor een biografisch coachtraject, waarbij je eindelijk vindt waar je al zo lang naar zoekt: de ware bestemming in jouw leven, werk en relaties. Blijf niet doorhollen, stop met kijken naar anderen, sta stil bij jouw unieke verhaal. Voed jezelf met echte aandacht. Vind richting, duiding en inzicht. Daarna weet je weer wat jij te doen hebt.

Ik ben sinds 2015 biografisch coach en ben naast lid van de NOBCO ook bestuurslid van de Beroepsorganisatie voor Biografiewerk. Ik heb de 4-jarige opleiding Biografisch Coaching gevolgd aan het Instituut voor Biografiek en de post hbo-opleiding Coach Practitioner bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Daarnaast ben ik mindfulnesstrainer. Naast het coachen schrijf ik als journalist levensverhalen voor o.a. dagblad Trouw.

Stuur een bericht naar deze coach