Anne Vink - Van der Schalk

Finch Coaching & Therapy

Nassaulaan 13
2514 JS 's-Gravenhage
Nederland

+31622875257
anne@finchcoaching.nl
finchcoaching.nl

A.R. (Anne) Vink - Van der Schalk

Aansluitnr. 33265

's-Gravenhage

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 110,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Onderwijs & Wetenschap
Overig

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Als psychodynamisch coach en therapeut bied ik professionele begeleiding om jou te helpen bij het overwinnen van uitdagingen en het realiseren van positieve veranderingen in je leven. Mijn praktijk bevindt zich aan de prachtige Nassaulaan 13 in Den Haag, waar ik werk met individuen die uiteenlopende hulpvragen hebben.

Ik heb uitgebreide ervaring in het begeleiden van cliënten bij diverse vraagstukken, waaronder het vinden van een balans tussen werk en privé, loopbaanontwikkeling, stress- en burn-out, en re-integratie. Mijn expertise strekt zich ook uit tot het onderwerp onveilige hechting, waarin ik ben afgestudeerd. Met een diepgaand begrip van psychodynamische principes en therapeutische technieken, help ik mijn cliënten om inzicht te krijgen in hun emotionele patronen en gedragsdynamiek, en ondersteun ik hen bij het creëren van positieve veranderingen in hun leven.

Bij Finch Coaching & Therapy bied ik niet alleen individuele begeleiding aan particulieren, maar ook op maat gemaakte programma’s voor organisaties en opdrachtgevers. Ik ben trots om samen te werken met een breed scala aan organisaties, waaronder Gemeente Den Haag, id Plein, Woosh5, Coaching Nederland en VitaliteitsGroep, om hun medewerkers, cliënten en coachees te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Als professional ben ik geregistreerd lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en het RBCZ.

Stuur een bericht naar deze coach