Roos Tji

GoTji

Tomas Masarykstraat 63
3573 PK Utrecht
Nederland

+31622278156
info@gotji.nl
www.gotji.nl

ing T.L. (Roos) Tji

Aansluitnr. 33253

Utrecht

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Systemisch coachen
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Autisme
Carriere
Communicatie
Conflicten
Gezondheid
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Teambuilding
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Voel je je gestrest, vastgelopen of worstel je met burn-outklachten? Ervaar je problemen in de communicatie met anderen of in het onderhouden van relaties? Wil je je fysieke gezondheid verbeteren, maar weet je niet waar te beginnen? Of werk je in een team dat niet lekker loopt?

Ik ben een (team)coach met een holistische aanpak. Vaak is het antwoord op je vragen of de reden waarom je ergens in vastloopt niet vanzelfsprekend en ligt de oorzaak dieper. Ik vind het belangrijk om naar het geheel te kijken, omdat ik geloof dat alles met elkaar samenhangt.

Als NOBCO Practitioner Coach, geaccrediteerd Leefstijlcoach, gecertificeerd DISC coach en trainer, met 20+ jaar werkervaring in het bedrijfsleven en 30+ jaar actief als triatlete zet ik al mijn kennis en ervaring in om jou te begeleiden en weer in beweging te zetten. Dat kan op allerlei manieren: systemisch, praktisch, mentaal, fysiek, op het zichtbare gedragsniveau of de diepte in naar wie jij werkelijk bent. Ik sluit aan bij wat voor jou nodig is.

Naast het begeleiden van individuele personen coach en begeleid ik teams door middel van workshops en trainingen. Op basis van mijn ervaringen heb ik het DROOMTeam Framework ontwikkeld ter inspiratie voor teams en teammanagers. Het doel is om teams en teammanagers te laten groeien naar een betere versie van zichzelf, waarbij plezier, energie en gezamenlijke successen centraal staan. Het framework biedt handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Ben je hierin geïnteresseerd, dan stuur ik het je graag toe.

Stuur een bericht naar deze coach