Petra Kaandorp

Petra Kaandorp Coaching

Rijperweg 39
1744 HM Sint Maarten
Nederland

+31640345067
petra@petrakaandorpcoaching.nl
www.petrakaandorpcoaching.nl/

P. (Petra) Kaandorp

Aansluitnr. 33311

Sint Maarten

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 175,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Natuurcoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Carriere
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Onderwijs & Wetenschap
Overig

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
Na het volgen van meerdere coach-opleidingen ben ik mij gaan interesseren en gaan specialiseren in het begeleiden van mensen met stress en burn-out. Ik hou van mijn vak en het geeft me veel voldoening om de mensen met wie ik werk een duwtje in de goede richting te geven. Dat vereist ook van mij dat ik me voortdurend ontwikkel; door mijn kennis van het vakgebied op peil te houden, door jaarlijks trainingen, intervisie en supervisies te volgen. Ik onderhoud contacten met vakgenoten en volg de actualiteiten binnen mijn werkveld.

Het liefste ben en werk ik in de buitenlucht, in het prachtige bos van Schoorl, omdat bewezen is dat dit stress verminderend werkt en een goede omgeving is voor een gesprek. Ook nodig ik je van harte uit in mijn praktijk aan huis.

Ik sluit aan op jouw verlangen; beter slapen, helder denken, gezond dagritme, die hardloopwedstrijd toch een keer doen, weer aan de slag, nieuwe vriendschappen sluiten, de reis die je al lang uitstelt toch maken. Ik schuw de confrontatie niet en wanneer we samenwerken zorg ik ervoor dat je in de spiegel kijkt zodat je inzicht krijgt in wat je doet en hoe je dit doet. Dit is confronterend en kan ook veel humor opleveren. In ieder geval, we werken samen!

Stuur een bericht naar deze coach