Diane Bollen

No Worries advies & coaching

Afrikalaan 195
2408 PB Alphen aan den Rijn
Nederland

+31643039004
info@noworriesadvies.nl
www.noworriesadvies.nl

D.P.W. (Diane) Bollen

Aansluitnr. 33476

Alphen aan den Rijn

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 80,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 90,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
In mijn jarenlange werkervaring als Adviseur en Corporate Recruiter heb ik met veel vrouwen gewerkt van verschillende niveaus qua opleiding en ervaring. Wat ik hiervan heb geleerd is dat zij bepaalde stappen in hun loopbaan niet zetten, omdat ze tegen hun eigen onzekerheid oplopen. Of de stap wel zetten, maar daarna worstelen met hun eigen identiteit in deze functie. Want hoe geef je grenzen aan, hoe profileer je jezelf, hoe houd je je werk-privé leven in balans?

Wat kan ik als coach betekenen?
Een stap zetten naar een coach is een moedige stap. Je gaat een stuk 'bloot' geven van jezelf. In dit traject is het belangrijk dat je een klik hebt met diegene waar je het traject mee aangaat en dat je je veilig voelt. We plannen samen een kennismakingsgesprek in waarin we jouw wensen en problemen in kaart brengen. Na dit gesprek weet je of coaching bij je past en of dit ook het juist middel is. Is dit een ja en wil je dit graag met mij aangaan, dan gaan we aan de slag!

Als coach met een NOBCO erkend diploma begeleid ik je in jouw stappen naar de toekomst. Ik laat je zaken via andere invalshoeken bekijken, waardoor je angsten en belemmeringen afnemen en je de stappen naar de toekomst met meer zekerheid kunt zetten. Dit doe ik door het inzetten van verschillende coaching methodes en tools die passen bij jouw situatie. Je kunt op mij rekenen als een warme coach die niet oordeelt, maar je wel een spiegel voorhoudt om verder te komen.

Stuur een bericht naar deze coach