Maaike van der Velden

ColourFields coaching & training

Reigerstraat 28
1506 XV Zaandam
Nederland

+31641255959
info@colourfields.coach
colourfield.coach

drs M. (Maaike) van der Velden

Aansluitnr. 33486

Zaandam

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Systemisch coachen
Team coaching

Thematiek
Groepsontwikkeling
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Management
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Teamcoaching
Intercultureel

Over deze coach
Door te investeren in je innerlijke ontwikkeling, kun je meer impact maken! Dat is mijn overtuiging en motivatie als coach en trainer. Als jij vol in je kracht staat, kan je beter samenwerken, leidinggeven, koers bepalen en jouw energie bewaken. Vaak staan patronen ons in de weg om vol in die kracht te gaan staan. Deze patronen inzichtelijk maken en eventueel te doorbreken is de uitkomst van innerlijke ontwikkeling. Hiervoor is rust, ruimte en verbinding nodig. En deze biedt ik jou.

De mensen die bij mij in coaching komen hebben een diepe wens om met zichzelf te verbinden, zodat ze vervolgens beter in verbinding kunnen staan met anderen, de maatschappij en ook met de natuur. Regie nemen in jouw leiderschapsontwikkeling staat centraal. Ik coach o.a. managers en leidinggevenden.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in coaching, organisatie- en teamontwikkeling en heb vooral gewerkt binnen internationale organisaties die sociale verandering aanwakkeren. Mede hierdoor heb ik de kans gehad om met veel inspirerende leiders over de hele wereld samen te werken. De afgelopen jaren heb ik deze ervaringen vertaald naar een effectieve coaching- en trainingsaanpak, waarbij leiderschap en (werk)geluk centraal staan. Ik werk veel met systemische principes en positieve psychologische methodieken, zoals waarderend onderzoek. Maar ook transactionele analyse, voice dialogue en ACT (acceptance & commitment therapie) worden regelmatig ingezet.

Stuur een bericht naar deze coach