Marc Weening

MudSweatTrails B.V.

Bachlaan 42
6865 ER Doorwerth
Nederland

+31615129560
info@mudsweattrails.nl
www.debomenenhetboszien.nl

M.R. (Marc) Weening

Aansluitnr. 33603

Doorwerth

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Natuurcoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Nederlands
Engels
Duits

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Marc Weening (43): vader, ondernemer, duursporter en natuur- en bergliefhebber. Ik heb diepte- en hoogtepunten van het leven mogen ervaren. Meerdere momenten die er voor hebben gezorgd dagelijks bezig te zijn met het realiseren van dingen die voor mij in het leven écht belangrijk zijn. En in die ontwikkeling neem ik mensen graag mee.

In mijn coaching ga ik uit van een groei-mindset: “van het verleden kun je leren, de toekomst kun je creëren”. Deze manier van coaching is oplossingsgericht en focust op wat (deels) al goed gaat. Daarmee staat de creativiteit en zelfredzaamheid van de coachee centraal. Gericht op de toekomst en het zo concreet mogelijk creëren van het pad daar naartoe.

Daarbij coach ik stevig en direct, met respect én met humor. Ik luister en stel je prikkelende vragen. En probeer situaties die je inbrengt zo levendig mogelijk te maken. Wees niet verbaasd als we opeens een rollenspel in het bos staan te doen. Verder houd ik je in het traject verantwoordelijk voor de acties die we hebben afgesproken.

Het lijkt me leuk om persoonlijk of online verder kennis te maken.

Stuur een bericht naar deze coach