Marije Manni

De Inzicht Fabriek

Agnietenbergweg 9
8034 PH Zwolle
Nederland

+31646925869
marije@deinzichtfabriek.nl
deinzichtfabriek.nl

Drs. M.J. (Marije) Manni

Aansluitnr. 33569

Zwolle

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 125,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Welkom op mijn profiel!

Ik ben Marije Manni en heb een coachpraktijk in Zwolle. Hieronder kun je lezen waar ik jou mee kan helpen. Wil je meer informatie over wie ik ben, hoe ik werk en wat mijn achtergrond is, neem dan een kijkje op mijn website www.deinzichtfabriek.nl.

Je kunt altijd een gratis kennismakingsgeprek met me inplannen. Dan verkennen we jouw (individuele of team) vraag en vertel ik wat ik voor jou of jouw team kan betekenen. Meestal lukt het om binnen een week een afspraak in te plannen. Mail: marije@deinzichtfabriek.nl of mobiel 06-46925869.

LIFE COACHING
Loopt je leven even niet zoals je wilt? Voel je je uitgeblust, ontevreden of prikkelbaar? Krijg je weinig energie van je werk? Ik help jou graag om weer te zijn wie je bent en te doen wat jij wilt zodat je met plezier & energie kunt leven & werken.

COACHING OM WEER IN BALANS TE KOMEN
Vind jij het een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden? Om ontspannen te zijn en goed voor jezelf te zorgen? Ik coach vrouwen die de balans zoeken tussen werk en privé, schuldgevoel en ontspanning en tussen energie en stress. Ik help ze om weer terug te komen bij zichzelf, de regie te nemen over hun leven, zodat ze weer energiek, ontspannen en bevlogen kunnen leven en werken.

COACHING VOOR VROUWELIJKE LEIDERS
Ben jij een krachtige vrouw die wil groeien in haar leiderschapsrol? Ik coach vrouwen om leiding te geven vanuit hun authenticiteit, empathie en kwetsbaarheid. Leiderschap gebaseerd op deze feminieme kenmerken wordt anno 2021 steeds belangrijker. Stevig leiderschap vanuit zachte kracht.

CARRIÈRE COACHING
Wil je graag met meer energie thuiskomen en bevlogen je werk doen? Tijdens het loopbaantraject ontdek je waar jij van aangaat, wat jouw drijft en wat jij wilt toevoegen in de wereld. We onderzoeken (oude) patronen die je helpen en belemmeren om te doen wat jij wilt.

VEERKRACHTIGE EN BEVLOGEN TEAMS CREËREN
Hoe zou het zijn om in een team te werken waar je echt jezelf kunt zijn? Waar jij je verbonden voelt met je teamleden, waar je je talenten kunt inzetten en waar vanuit bevlogenheid wordt gewerkt?
Ik begeleid teams bij het creëren van een cultuur van vertrouwen en veiligheid. Een cultuur waarin teamleden zichzelf durven te zijn, durven te leren en te creëren, waardoor & prestaties toenemen.

Kenmerkend voor mij zijn mijn enthousiasme, bevlogenheid en creativiteit. Ik ben open, oprecht en nieuwsgierig. Mijn aanpak is diepgaand & resultaatgericht, scherp & zacht, luchtig & praktisch. Ik ga tot de kern en probeer het beste in mensen en in teams naar boven te halen.

Ik help met bewustwording, het vergroten van zelfkennis en het nemen van verantwoordelijkheid. Ik daag mensen uit om nieuw gekregen inzichten toe te passen. Door mijn systemische kijk en de inzet van ervaringsgerichte oefeningen komen individuen en teams veelal in beweging.

Wil je meer informatie over mij of over mijn diensten, neem dan een kijkje op www.deinzichtfabriek.nl. Je kunt ook direct contact opnemen via email (marije@deinzichtfabriek.nl) of mobiel (06-46925869).

Je kunt altijd een gratis kennismakingsgeprek met me inplannen. Dan verkennen we jouw (individuele of team) vraag en vertel ik wat ik voor jou of jouw team kan betekenen. Meestal lukt het om binnen een week een afspraak in te plannen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Marije

Stuur een bericht naar deze coach