J.B. (Jeroen) van Dijk BA

Aansluitnr. 33715

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Personal/Life coaching

Thematiek
Leiderschap
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik heb vele wegen bewandeld en keuzes gemaakt om te komen tot mijn kern. Van informatica en geschiedenis tot de theaterschool. Ik vervolgde mijn weg als trainersacteur voor commerciële organisaties. Zo ontdekte ik hoe ik deze twee werelden kan combineren; creativiteit in het bedrijfsleven. Langzamerhand breidde deze weg zich uit met het geven van trainingen en coaching. Altijd al ben ik mateloos nieuwsgierig geweest naar het gedrag van mensen. Wat maakt dat we doen zoals we doen? Welke keuzes maken we? En misschien wel belangrijker; zijn dit de keuzes vanuit onszelf of vanuit wat we hebben aangeleerd?

“Ken uzelve, wordt toegeschreven aan Socrates. Vanuit dit uitgangspunt begeleid ik de ander naar zijn kern.”

Het is mijn missie om mensen te stimuleren passie te verbinden met hun werk. Passie is voor mij de duurzame motivator om te blijven ontwikkelen. Het zorgt ervoor dat we onderweg blijven, onszelf blijven uitdagen en voldoening ervaren door de keuzes die we maken.

Mijn coachstijl is te typeren als rake vragen, oprecht luisteren, onderzoekend, creatief en out-of-the-box. De ander begrijpen is voor mij essentieel in mijn rol als coach. En om de ander te begrijpen, blijf ik altijd kijken naar mijzelf.

Stuur een bericht naar deze coach