ing. M.G. (Mirjam) de Pagter

Aansluitnr. 33918

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 80,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 85,00 exclusief btw

Type
E-coach
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Teambuilding
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Ingenieursbureaus
Overheid
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Mirjam de Pagter; procesbegeleider, teamcoach, verbinder en verhalenverteller. Ik heb ruime ervaringen in het begeleiden van grote en kleine groepen. Daarnaast ben ik ook individuele coach en ben ik gecertificeerd eCoach.

Een verhelderend gesprek en van daaruit tot concrete oplossingen komen, dat is waar Pracht Praat voor staat. Oplossingen waar je individueel, als team of als hele gemeenschap mee aan de slag kunt. Ik begeleid de gesprekken in de vorm van teamcoachingsessies of coaching op individuele basis doormiddel van face to face gesprekken of al schrijvend doormiddel van e-coaching, of een combinatie daarvan. Het vertrekpunt is voor mij terug naar de bedoeling, om vervolgens van daaruit te kijken naar waar we met elkaar of als persoon naar toe willen. Ik draag de oplossing niet aan. Je gaat zelf of als team opzoek naar de eigen mogelijkheden.

Ik heb een grote interesse in hoe we ons als persoon ontwikkelen. Hoe we de oplossing vaak al in ons hebben, maar er niet altijd bij kunnen. Dit geldt zowel voor een individu als een groep. De manier waarop we grote vraagstukken samen kunnen oplossen als we bereid zijn naar elkaar te luisteren en bereid zijn iedereen vanuit zijn eigen expertise een bijdrage te laten leveren vind ik inspirerend.

Stuur een bericht naar deze coach