drs. M.M. (Marion) de Witte - Haasnoot

Aansluitnr. 34000

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Management
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Teambuilding
Timemanagement
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben trainer en lifecoach voor (young) professionals die hun leiderschap willen versterken. Je kunt me inzetten voor individuele coaching en voor trainingen in persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid tot professioneel LifeCoach, NLP Coach, communicatietrainer, verhalenverteller en stemacteur. Ik heb een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als adviseur en manager. Mijn fascinatie voor mensen, verhalen, taal en stemmen vormt een mooie mix in mijn vak als trainer en coach. Ik vind niets boeiender dan de verhalen die mensen vertellen. Over zichzelf. En tegen zichzelf.

Samen onderzoeken

Ik straal rust en vertrouwen uit, waardoor de ander zich snel op zijn of haar gemak voelt. Ik kan goed observeren, luisteren en analyseren. Vanuit mijn taalgevoeligheid kan ik gemakkelijk samenvatten, teruggeven en verdiepende vragen stellen. Coachees voelen zich uitgenodigd en ondersteund om met mij op onderzoek uit te gaan. Vanuit het neutrale midden ben ik oprecht nieuwsgierig naar wat ertoe heeft geleid dat een deelnemer of coachee zich in een bepaalde situatie bevindt.

Anders kijken

Ik help je met een nieuwe kijk op jezelf en de wereld om je heen. Een nieuwe kijk stelt je in staat uit vaste patronen te breken. En voorbij obstakels te komen. Nieuwe perspectieven vergroten je vrijheid om te kiezen. En effectiever gedrag te vertonen.
Ik nodig je uit nieuwe perspectieven te ontdekken door denkfouten op te speuren, door niet-helpende gedachten om te vormen tot helpende gedachten, door contact te maken met je gevoelswereld, door woorden te geven aan je verlangens, door te leren ‘zijn’ met ongemak, door waarden, talenten en passies te (her)vinden en minder bekende kanten van jezelf ruimte te geven.

Groeiend leiderschap

Ik geloof dat je als mens gelukkiger wordt als je leiderschap toont. Voor mij betekent dat, dat je je leven steeds weer vormgeeft, passend bij wie je bent en bij je doelen. Dat je vrij kunt kiezen om dat te doen, niet belemmerd door angst, ontkenning of ingesleten gedrag. Ik ben ervan overtuigd dat groei en ontwikkeling een natuurlijke behoefte is van mensen. Ik geniet ervan om zelf te groeien en te ontwikkelen. En ik vind het geweldig om anderen daarbij te helpen. Zowel op het niveau van hoofd, hart als handen.

Van inzicht naar actie

Ik heb een praktische inslag. Ik houd ervan om steeds te vertaalslag te maken van een nieuw verworven inzicht of een beleefde transformatie naar een praktische toepassing op gedragsniveau, weggezet in de tijd. Wat ga je vanaf nu anders doen? Hoe ziet dat eruit? Wat levert dat op? Wat doe je als het tegenzit? Wat heb je nodig om dat vol te houden? Zo kun je die andere kijk pas echt verzilveren.

Werkwijze

Ik heb een absoluut vertrouwen in jouw eigen zelfoplossend vermogen. Ik help je enkel om je eigen oplossingen vinden. Als LifeCoach werk ik met de volgende ervaringsgerichte methoden om zelfonderzoek te faciliteren:
• Inquiry methode
• Voice dialogue
• RET, overtuigingsmanagement
• Systemisch werk
• Visualisatie
• Gronding
• Geweldloze communicatie
• Transactionele Analyse
• NLP
• Positieve psychologie

Stuur een bericht naar deze coach