Yvonne Dings

Future Proof Assistants

Soembawastraat 94
1095 XE Amsterdam
Nederland

+31626904762
yvonne@futureproofassistants.nl
www.futureproofassistants.nl

Y.T. (Yvonne) Dings

Aansluitnr. 33956

Amsterdam

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 95,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching

Thematiek
Carriere
Competenties
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn missie in dit leven: Ik lever vanuit optimisme en oprechtheid een zinvolle bijdrage aan de samenleving en op mijn eigenwijze vrolijke manier wil ik anderen vooruit helpen en inspireren.

Ieder mens heeft talenten en vaak zijn we ons zelf niet bewust van deze talenten. Bewustwording van je talenten zorgt voor zelfvertrouwen, waardering en een positievere kijk. Naast talenten zijn kernwaarden belangrijk. Het benoemen en helder hebben van kernwaarden, jouw identiteit, zorgt voor richting en helderheid in keuzes.

Als coach wil ik mensen bewust maken van hun talenten en kernwaarden, zodat ze inzicht krijgen in wie ze zijn. Als coach wil ik mensen leren denken in kansen en mogelijkheden en laten zien dat zij het verschil kunnen maken met wie ze zijn en wat ze doen.

Ik coach zonder te oordelen en ben een gids tijdens de ontdekkingstocht, waarbij ik mensen stimuleer om eigen gedachten te vormen en overtuigingen te ontdekken.

Mijn eigen leven heeft mij gevormd tot wie ik ben. Ik sta evenwichtig in het leven en het glas in mijn leven is altijd halfvol. Ik geloof erin dat ik met deze positieve basishouding een verschil kan maken in het leven van anderen.

Stuur een bericht naar deze coach