Birgit Tieman

Vooruit! reïntegratie & verzuim



Nederland

birgit.tieman@gmail.com

B.G. (Birgit) Tieman

Aansluitnr. 34087

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ziek en arbeidsongeschiktheid zijn woorden die als een rode draad door mijn leven gaan. Ik ben Birgit Tieman en ruim 30 jaar werk ik binnen HR en de laatste jaren gespecialiseerd in ziekteverzuim. Dat ziekteverzuim veel geld kost dat weten we, maar hoe we medewerkers weer aan het werk krijgen is iets wat we niet altijd weten.
Werken is gezond en geeft ritme en kwaliteit aan je leven. Daarom vind ik werk ook zo belangrijk. Het helpt mensen om de draad weer op te pakken, maar dat gaat helaas niet vanzelf.

Dit heb ik dat zelf moeten ondervinden na een intense ziekteperiode. Het is mij uiteindelijk gelukt om balans, grip en structuur in het leven te krijgen en bovenal weer duurzaam inzetbaar te zijn in het werk. Hiervoor kreeg ik ondersteuning van een coach.

Deze periode heeft mij doen beseffen dat ik keuzes moest maken, omdat ik niet meer de oude ben en dit ook niet meer kan zijn. Door mijn eigen ervaring met de coach kreeg ik namelijk zoveel inspiratie om dit werk ook te doen, zeker omdat het zo geholpen heeft in mijn eigen re-integratie.

Als “professionele” ervaringsdeskundige met doorzettingsvermogen, optimistische kijk op het leven en mijn ruime ervaring op het gebied van verzuim en ben ik ervan overtuigd dat ik je kan coachen bij jouw re-integratie.

Stuur een bericht naar deze coach