Sunita Chote- Oedit

bypeerSCOaching b.v.

Porta Basilica 116
3995 ZC Houten
Nederland

+31630845134
s-chote@outlook.com
peerscoaching.com/

S. (Sunita) Chote- Oedit

Aansluitnr. 34231

Houten

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Cultuuromslag
Gezondheid
Ondernemen
Pers. ontwikkeling
Timemanagement
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben geboren in 1969 in Suriname en ik heb een Hindoestaanse geloofsovertuiging. Ik ben zelf de oudste van 5 kinderen. Tijdens mijn jeugd heb ik veel narigheden gezien en ervaren. Vanaf mijn 27e ben ik begonnen met mijn eigen herstel-/verwerkingsproces. De ballast die ik al die tijd met mij meedroeg moest eerst een plek krijgen in mijn leven, voordat ik kon genieten van mezelf, mijn relatie, mijn kinderen en van mijn passie. Dit is de sleutel geweest voor mijn creativiteit, kwaliteit en de passie in mijn werk als lifecoach, trainer en projectmanager.

Door mijn wilskracht en een diep gevoel van nieuwsgierigheid, heb ik ervoor gezorgd dat ik naar me zelf durfde te kijken. Ik had de behoefte om weer volledig te herstellen en alleen ikzelf kon daarvoor zorgen. Dit was voor mij het begin om mijn depressie en burn-out om te buigen naar mijn kracht en geluk.

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd, namelijk: communicatie, management en een opleiding tot lifecoach. Echter, mijn grootste leerschool is het leven zelf. Daarbij ben ik verrijkt door het opgroeien in twee culturen en de nodige levenservaringen. Deze factoren hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Mijn inzichten en ervaringen gebruik ik nu om een inspiratiebron voor anderen te zijn.
Als persoon met een niet-westerse achtergrond kan ik als geen ander begrijpen wat de invloeden en effecten zijn van een andere opvoeding, religie en culturele verschillen.

Zelfinzicht en bewustwording zie ik als de sleutel tot groei en de transformatie van klachten naar kracht en geluk. Ik zorg ervoor dat de mens achter de klachten zichtbaar wordt en dat deze weer gelukkig is met zichzelf. Dit brengt de nodige positieve effecten met zich mee. Denk hierbij aan: productiever in het werkveld, lager verzuim, een beter sociaal leven en het ervaren van levensgeluk.

Stuur een bericht naar deze coach