B.J. (Brigitte) Ooms

Aansluitnr. 34214

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Outplacement
Re-integratie
Timemanagement
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Bouw & Installatie
Financiële dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
Ik ben een ervaren coach en trainer pure sang voor diverse diensten. Van nature ben ik een goede luisteraar en één van mijn betere kernkwaliteiten is om dit tussen de regels door te doen. Daardoor ben ik goed in staat om mensen écht te zien, ze te enthousiasmeren en met elkaar te verbinden. Vanwege mijn open persoonlijkheid, creatieve geest en holistische wijze van coachen weet ik altijd mensen te inspireren om zo het beste bij hen naar boven te halen.

Daarnaast weet ik vanuit mijn personaliteit en vakgebied soft-skills om te zetten naar een pragmatische training. Onderwerpen die ik onder andere behandel zijn; feedback geven en ontvangen, leidinggeven als vrouw, luisteren en constructief communiceren. Dit doe ik op interactieve en energieke wijze waarbij ik iedereen persoonlijke aandacht geef en oog hou op het collectief.

Wat andere over mij zeggen als re-integratiecoach:
"Je zet me aan het denken. Gek wat zo'n 2de spoor en jij met mij doet. Verwarrend ook. Begin enthousiast te worden over andere uitdagingen. Jij inspireert. Daar wil ik je voor bedanken! ". Jeannette P.

Wat andere over mij zeggen als trainer:
"Mooie opdracht om men hierbij stil te laten staan. Je bent erg energiek en positief, je houdt iedereen erbij. Hele leuke vorm zo op vrijdag middag". Denise K.

"Legt je uitgangspunt goed uit om duidelijkheid te creëren in de groep (fictief eindpunt van de laatste training). Top: Fijne sfeer, creatieve opdrachten, hebben we nog niet zo gedaan en een heel mooi symbolisch einde met het voorlezen!" Bart K.

Wat een natuurtalent ben je in het neerzetten van een ongedwongen sfeer." Idelette F.

Wat andere over mij zeggen als coach:
"Wat kan jij iets negatiefs toch zo mooi ombuigen tot iets positiefs. Je hebt me echt laten inzien dat ik de zaken ook anders kan bekijken. Je hebt me gesteund en kracht gegeven om het vanaf nu alleen verder op te pakken. Je bent niet alleen coach maar ook een psycholoog en een buddy gedurende het traject geweest. Je hebt het super gedaan en wil je voor alles bedanken". Frans v. L.

'Ik was zo vaag en ik wilde maar je begeleidde mij uitstekend. We bespraken veel, waardoor jij mij beter leerde kennen om zo jouw aanpak ook wat bij kon stellen, zo werd de aanpak als op mijn lijf geschreven!. Evenwel deed jij dat zonder de opdracht uit het oog te verliezen. Telkens als mijn motivatie was ingezakt, speelde jij het weer klaar om mijn hart te laten bruisen". Jos W.

#coach #loopbaan #re-integratie #outplacement #stress&burn-out #burn-out #rouwverwerking #spiritueel #holistisch #trainingen #aandacht #act #personalbranding

Stuur een bericht naar deze coach