Jacqueline Blaak

Jacqueline Blaak, sociale onderwijsinnovatie

+31642122635
jacquelineblaak@gmail.com
www.jacquelineblaak.nl

J.W. (Jacqueline) Blaak

Aansluitnr. 34319

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 95,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 btw vrijgesteld

Type
Executive coaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Competenties
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Opvoeding
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wat fijn dat je mijn pagina bezoekt. Waarschijnlijk ben je door je nieuwsgierigheid gedreven en wil je weten of ik in jouw plaatje kan passen ( of niet 😉) om samen te werken aan jouw vraagstuk.

Wil je sparren, gericht advies of ben je opzoek naar een langetermijndenker, een ideeën-fontein, een snelle schakelaar, iemand die uitgaat van wat wél mogelijk is, waardoor jij, de ander of je organisatie de volgende stap in de ontwikkeling kan zetten ? Ik leer je denken, zodat jij je eigen oordeel kan vormen en niet meer hoeft te handelen naar het oordeel van een ander. Lijkt het je wat? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen.

Mijn sociaal agogische, pedagogische en didactische achtergrond houd ik actueel door permanente educatie en professionele intervisie.
Veel voorkomende thema's en vragen van mijn cliënten hebben te maken met: transitie van het onderwijs, persoonlijke leiderschap, waardengericht onderwijs, communicatie met ouders, erkennen van wat er is, verschil willen maken, vooruitgang en verandering, bewustzijn, identiteit, volgen wat zich aandient, meebewegen , richting uitzetten. Hierbij maak ik gebruik van wat bekend is uit wetenschap en onderzoek.

Het instrument dat ik gebruik is de ontwikkelingsgerichte dialoog. Door de dialoog worden de verschillende kennisbronnen en ervaringen meegenomen in bewustwording, voortuitgang, richting uitzetten. Mijn methodische specialiteiten die ik kan zetten zijn systemisch denken didactische instructietechnieken en werken met Intodrives drijfverenscan. De scan is ontwikkeld door psychologen en onderzocht op betrouwbaarheid en validiteit
Ik werk zowel rechtstreeks voor opdrachtgevers als ook vanuit collegiale netwerken.
Branches: zakelijke dienstverlening, overheid, bedrijfsleven, gezondheidszorg, onderwijs.

Jacqueline Blaak

Stuur een bericht naar deze coach