Anne Moazzeni

Coaching Praktijk Moazzeni

Aeneas Mackaylaan 2
4061 BP Ophemert
Nederland

+3168903535
anne.moazzeni@gmail.com
www.coachingpraktijkmoazzeni.nl

A. (Anne) Moazzeni

Aansluitnr. 34480

Ophemert

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Anne Moazzeni.

Met een diepgaande passie voor het begeleiden van mensen, heb ik mezelf ontwikkeld tot een veelzijdige Coach Practitioner die gespecialiseerd is in het helpen van individuen en organisaties om hun volledige potentieel te bereiken. Mijn kernexpertise ligt in het ondersteunen bij zelfvertrouwen, geluk, preventie van ziekteverzuim, en het omgaan met rouw, verlies, stress en burn-out.

Ervaring met Diversiteit en Culturen
Geboren en getogen in een diverse samenleving, heb ik een brede ervaring opgedaan met verschillende culturen en achtergronden. Dit stelt mij in staat om op een diepgaande en empathische manier verbinding te maken met cliënten uit allerlei lagen van de bevolking. Ik geloof sterk in de kracht van diversiteit en zie het als een bron van innovatie en groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Integreren betekent een goede balans vinden tussen behoud eigen cultuur en het aanpassen aan de nieuwe cultuur. Ik zal me bij de coaching vooral richten op het aanpassen aan de cultuur. De ongeschreven regels van Nederland bepalen in grote mate of je echt deel uitmaalt van de organisatie en de maatschappij.

Coaching is mogelijk in het Nederlands, Engels en Farsi.

Stuur een bericht naar deze coach