Floor de Boef-Kreijtz

FLOcoach

De Haag 12 e
5464 XG Veghel
Nederland

+31646627751
info@flocoach.nl
www.flocoach.nl

F.J.W.M. (Floor) de Boef-Kreijtz MSc

Aansluitnr. 34465

Veghel

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 70,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
-

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Verlies
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn missie is: ‘Bewust aandacht hebben voor jezelf. Weet wie je bent en creëer voor jezelf een balans op basis van je gevoel en de mogelijkheden die er zijn. Dit leidt tot groei en bloei van ieder persoon wat ruimte geeft om vanuit jezelf naar de wereld te kijken met aandacht en respect voor elkaar. Finding Life Opportunities!’

Dit gun ik iedereen! Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeute heb ik affiniteit ontwikkeld met kanker, chronische aandoeningen en revalidaties en me daar in gespecialiseerd. Naast het fysieke aspect, is het mentale aspect daarbij heel belangrijk. Om daar meer aandacht voor te hebben ben ik na een opleiding tot professioneel coach mijn eigen coachpraktijk FLOcoach gestart. Zowel vanuit regio Uden-Veghel als omgeving Beusichem-Culemborg ben ik inzetbaar. Samen komen we tot een geschikte locatie.

Finding Life Opportunities;
Op zoek naar hernieuwde mogelijkheden voor een fijn leven…

Na het doormaken van kanker of een revalidatie, dan wil je graag door met je leven. Zo’n ingrijpende periode laat echter zowel fysieke als mentale sporen na, waardoor de oude draad oppakken vaak niet zomaar lukt. Dit geldt ook voor het leven met een chronische aandoening. Vraag jij je wel eens af:

*Wie ben ik nu in deze nieuwe fase? En wat wil ik?

*Hoe creëer ik een fijn leven ondanks de vermoeidheid of andere fysieke en/of mentale problemen als gevolg van kanker of een chronische ziekte?

*Hoe moet ik nu verder met mijn werk, hobby’s, gezin en sociale contacten?

Wil je jezelf en je leven opnieuw uitvinden?

Dan wil ik je daar graag in begeleiden!

Ik begeleid je in jouw ontdekkingstocht naar wie je bent, wat je echt belangrijk vindt en wat je wilt. Hierin staan jouw leven en toekomst centraal, zonder voorbij te gaan aan de ziekte of wat er gebeurd is.

Stuur een bericht naar deze coach