Hans van der Spek

Hart voor je Relatie

De Schammelte 12
7731 BM OMMEN
Nederland

+31529723103
mail@hartvoorjerelatie.nl
hartvoorjerelatie.nl

J.A. (Hans) van der Spek MMO

Aansluitnr. 34703

OMMEN

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Relaties

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Hans en - samen met mijn vrouw Anja - gespecialiseerd in relatiecoaching. Vanuit onze praktijk 'Hart voor je Relatie' bieden we echtparen relatie-weekenden en relatie-coaching. Wij doen als echtpaar samen onze begeleidingen wat het grote voordeel heeft dat zowel de mannelijke als vrouwelijke aspecten van een partnerrelatie goed aan bod komen. Beide partners voelen zich daardoor gehoord en gezien. Onze deelnemers waarderen dit aspect in het bijzonder.

Tijdens de relatie-weekenden en relatie-coaching laten we ons vooral leiden door de vragen en uitdagingen die er bij jullie leven. Samen met jullie kijken we naar wat er speelt, hoe dit invloed heeft op jullie relatie (en gezin) en welke stappen jullie zouden kunnen zetten om jullie relatie te verdiepen en verstevigen. In onze gesprekken kan het gaan over alles wat jullie raakt. In jullie persoonlijk leven, huwelijk, de opvoeding en het gezin.

Wat wij aanreiken komt vanuit onze vorming, opleiding en eigen levenservaring en is gebaseerd op psycho-pastorale inzichten en christelijke waarden. We gebruiken de tijd met elkaar voor gesprekken, persoonlijke opdrachten, een gezamenlijke maaltijd, een wandeling, gebed- of stiltemoment. Alles wat jullie met ons delen blijft vertrouwelijk. Wij geloven dat vertrouwen, respect en veiligheid de basis zijn voor een goed resultaat.

Na mijn Bachelor en Master opleiding heb ik de tweejarige post-HBO opleiding voor Ervaringsgericht Pastoraal Werker gevolgd en diverse specifieke cursussen op gebied van coaching, huwelijk en relaties. Wij werken vanuit een christelijke identiteit maar staan open voor iedereen.

Stuur een bericht naar deze coach