Caroline Pluym

Caroline Pluym

Rhijnvis Feithstraat 19
1054 TV Amsterdam
Nederland

+31622927849
info@carolinepluym.nl
www.carolinepluym.nl

C. (Caroline) Pluym

Aansluitnr. 34787

Amsterdam

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
E-coach
Natuurcoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Ondernemen
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Fijn om met jou kennis te maken.
Mijn naam is Caroline Pluym, 46 jaar, samenwonend in Amsterdam en moeder van twee kinderen. Mijn specialisme is het oplossingsgericht coachen van mannen en vrouwen die het beste willen halen uit hun leven. Als je bijvoorbeeld belemmerende gedachten hebt, worstelt met onzekerheid, innerlijke onrust voelt, niet zo lekker in je vel zit of meer geluk wilt ervaren sta ik klaar om jou te helpen. Ik begeleid je in het vinden van stimulerende overtuigingen, zelfvertrouwen, rust en balans, het vinden van je waarden en drijfveren maar vooral in het vinden van jezelf.

Mijn achtergrond
Meer dan 20 jaar was ik werkzaam als stylist en fotoproducer. Met dit werk was ik altijd bezig met het creëren van het perfecte plaatje en het mooi maken van mensen. Ik weet als geen ander dat je pas echt zult stralen als je je mentaal goed voelt. Als je weet wie je bent, je van jezelf houdt met al je mooie kanten maar ook je imperfecties en wanneer je weet wat jou gelukkig maakt. Omdat het mijn passie is om mensen lekker in hun vel te laten zitten, niet alleen van buiten maar juist van binnen heb ik mij laten opleiden tot coach. Hiernaast ben ik getraind tot oplossingsgerichte coach en ben ik als professioneel coach aangesloten bij De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Mijn aanpak
Bij mij kun je je veilig voelen, alles mag er zijn. Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak. Cliënten omschrijven mij als betrokken en empatisch, maar ook als een aanpakker. Mijn specialisme is oplossingsgericht coachen, waarin we toekomstgericht te werk gaan. Ook leer je in mijn sessies bewust werken met de wet van aantrekking; je trekt (meer) aan van wat je voelt en denkt.
Mijn aanpak is een tikje spiritueel maar zeker niet zweverig. Samen met een hoop enthousiasme en een vleugje humor sta ik voor jou klaar om jezelf opnieuw te leren kennen.

Wil jij de beste versie van jezelf worden?
Neem dan contact op voor een geheel gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Stuur een bericht naar deze coach