NCM (Nicole) Hooimeijer-Consten

Aansluitnr. 34727

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Stress
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Hoi, welkom op mijn Nobco-profiel. Voor een reflectiewandeling of volledg coachtraject ben je bij mij aan het juiste adres. Uitdagingen in werk/prive balans, moeite om goed in contact te staan met jezelf en zakelijk of privé vanuit je eigen kracht te kunnen bewegen? Ik help je graag verder.

Ik coach bij voorkeur in het Amsterdamse bos of omstreken. De buitenlucht helpt om je zintuigen open te zetten. Zo komt er letterlijk en figuurlijk op je pad wat ondersteunend is aan het volledig jezelf kunnen zijn.

Naast het coachen, werk ik in een omgeving van zakelijke dienstverlening waar ik de schakel ben tussen dynamische teams en initiatieven. Ik schakel op diverse niveaus in de organisatie en ben een verbindende factor om samen tot de oplossing te komen. Teamcoaching en teamverbinding is mij zeker niet vreemd. Ik ken dus ook zakelijk dus het klappen van de zweep en kan mij als werkende moeder verplaatsen in het speelveld van work hard, play hard. Ik help je graag verder met een work-life-balance om dichtbij jezelf te kunnen blijven. Door vanuit je eigen ik te kunnen en durven handelen, geloof ik dat je in je flow kunt optreden en de mensen om je heen je ware kleuren kunnen zien.

Met een open, positieve mindset en luisterend oor moedig ik je aan om de vrije keuzes te kunnen maken zoals jij wilt. Belemmeringen op je pad gaan we samen aan waardoor jij die actie kunt nemen en de belemmeringen overwint.

Zie ik je binnenkort? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.
Vrolijke groet, Nicole

Stuur een bericht naar deze coach