J.I. (Jolly) ten Brinke

Aansluitnr. 34810

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 85,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Competenties
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Teambuilding
Timemanagement
Veranderingen
Verzuim
Werk

Coachtalen
Nederlands

Branche
Detailhandel/MKB
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik help mensen | organisaties zichzelf te helpen bij hun groei en ontwikkeling.

Bijna 25 jaar ben ik werkzaam binnen HR gerelateerde dienstverlening. Als loopbaanbegeleider ben ik ervaringsdeskundige en heb ik veel mensen mogen begeleiden naar een nieuwe stap in hun loopbaan. Ook heb ik veel leidinggevenden, teams en medewerkers mogen coachen en trainen in hun groei en ontwikkeling.

Ik geloof dat organisaties meer in hun kracht komen, wanneer vanuit samenhang georganiseerd wordt, een beroep wordt gedaan op het potentieel en zelfsturing van eigen mensen en gehandeld wordt vanuit een win-win gedachte.

Als Organisatiecoach ben ik gedreven om een waardevolle bijdrage te realiseren door samen met een team te werken aan een betekenisvol perspectief. Ik kijk systemisch en organisatorisch naar het geheel en de onderlinge relaties. Met mijn openhouding kijk, hoor en voel ik wat er op een diepere laag nodig is. Door inzet van mijn kennis en kunde, draag ik bij aan duidelijkheid, structuur en synergie wat resulteert in een meer met elkaar kloppend geheel.

Als Personeelscoach geloof ik dat veel menselijk potentieel onbenut is. En wanneer de wil er is om het anders te doen er volop ruimte is om te ontwikkelen. Ik maak mensen bewuster van hun eigen handelen en zienswijze. Ook werk ik aan het versterken van het aanwezige talent en eigen sturing. Leren gebeurt door nieuw gedrag te oefenen in de alledaagse werkactiviteiten. Door deze ontwikkeling ontstaat meer zelfvertrouwen, eigenheid en eigenaarschap.

Stuur een bericht naar deze coach