Brit van Heeswijk

BURO BRIT

Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden
Nederland

+31645092114
coaching@burobrit.nl
www.burobrit.nl

B. (Brit) van Heeswijk

Aansluitnr. 34946

Woerden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Management
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Lekker in je vel zitten, accepteren wat er bij jou of bij het leven hoort, weten waar je talenten liggen, weten wat je écht belangrijk vindt in het leven en wat jouw waarden zijn, hier zoveel mogelijk naar leven en keuzes maken die hierbij passen, zodat je weer verder kunt en meer uit het leven kunt halen. Daar help ik je als coach graag bij.

Als coach richt ik me op persoonlijke coaching/life coaching, loopbaancoaching, stress coaching en management coaching. Ik coach particulieren en werk daarnaast ook samen met bedrijven. Offline coaching in Woerden of in Utrecht (in overleg is een andere locatie mogelijk) en online coaching.

Werkwijze
We starten met een intakegesprek waarin we kennismaken en kijken hoe je huidige situatie eruit ziet, waar je naartoe wilt (wat je coachdoel is) en waarom. Dat laatste is essentieel. Het gaat namelijk over wat voor jou écht belangrijk is in het leven, jouw waarden. Tijdens de intake vertel ik meer over mijn werkwijze en over het coachtraject. Wil je starten met coaching? Dan plannen we de eerste coachsessie in en gaan we aan de slag! Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.

Iedereen is anders en dat betekent dat een coachtraject altijd maatwerk is. Tijdens de coachsessies maak ik gebruik van verschillende methodieken, zoals Transactionele Analyse (TA), Voice Dialogue, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Mindfulness.

We ronden het coachtraject af als jij de coachdoel hebt bereikt of als je voldoende handvatten hebt om zelf verder te kunnen.

Wie ben ik?
Hi, ik ben Brit en ik heb een opleiding en achtergrond in HR en ik heb bij verschillende organisaties van commercieel tot not-for-profit en van groot tot klein gewerkt. Vanuit mijn werk heb ik in de afgelopen ruim 10 jaar managers en medewerkers verder geholpen bij problemen en uitdagingen in hun (werkende) leven en heb ik veel coachende gesprekken gevoerd. Anderen verder helpen die ergens vastlopen of zich verder willen ontwikkelen, zodat zij weer verder kunnen en meer uit het werk en het leven kunnen halen vind ik het mooiste wat er is! Daarom heb ik besloten om mij op coaching te gaan richten.

Ik heb de Coach Intensive opleiding bij NONONS gevolgd en ben een NONONS erkend coach. Deze opleiding is door EMCC/EQA geaccrediteerd op practitioner niveau. Daarnaast neem ik deel aan intervisie en supervisie en werk ik volgens de Internationale Ethische Code (IEC).

Kenmerkend voor mij: oprecht geïnteresseerd en betrokken, nieuwsgierig, empathisch, open en eerlijk, no nonsens, analytisch en pragmatisch.

Stuur een bericht naar deze coach