S. (Sylvia) Torn

Aansluitnr. 34995

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Systemisch coachen
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Ondernemen
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Detailhandel/MKB
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
In de snelle en constant veranderende wereld waarin we leven, worden we voortdurend geconfronteerd met verleidingen, prikkels en verwachtingen van anderen. We rennen van de ene uitdaging naar het volgende plan, vaak zonder stil te staan bij wat wij zelf echt nodig hebben. Het is makkelijk om jezelf te verliezen in deze hectiek, te blijven draaien in een baan die niet bij je past, of vast te zitten in routines die je geen energie meer geven. Herken je dit gevoel van constant ‘aan’ staan, zonder echt vooruit te komen?

Als coach kan ik je helpen om hier verandering in te brengen. Samen nemen we de tijd om jouw innerlijke antwoorden te ontdekken - diep van binnen weet je namelijk al wat goed voor je is, maar soms is het moeilijk om hierbij te komen. Ik begeleid je in het verbinden van je gedachten en gevoelens, zodat je vanuit je eigen kracht, met regie en in balans, de juiste keuzes kunt maken. Of het nu gaat om je werk, relaties, of je persoonlijke ontwikkeling, samen vinden we een pad dat écht bij jou past.

Mijn eigen ervaringen met tegenslagen, zoals ontslag, een scheiding en gezondheidsproblemen, hebben me geleerd hoe belangrijk het is om naar jezelf te luisteren en je hart te volgen. Ik begrijp hoe uitdagend het kan zijn om weer in beweging te komen, vooral als je innerlijke kritische stemmetjes in de weg staan. Maar juist door deze obstakels te overwinnen, ontdek je wat jou echt motiveert en blij maakt.

Mijn coachees waarderen mijn betrokkenheid, enthousiasme en open houding. Ik creëer een veilige en vertrouwde omgeving waarin jij je op je gemak voelt, zodat we samen kunnen werken aan wat voor jou echt belangrijk is. Met vrijheid en plezier als uitgangspunt, gaan we op zoek naar jouw kracht om de uitdagingen van het leven beter aan te kunnen en weer vol energie en trots in het leven te staan.

Ben jij klaar om deze reis aan te gaan en de regie over jouw leven terug te pakken? Ik begeleid je graag naar een plek waar je volledig in je kracht staat, gelukkig bent met jezelf en je werk. Laten we samen ontdekken wat jou beweegt en ervoor zorgen dat jij niet langer verdwaalt in de hectiek, maar juist floreert.

Stuur een bericht naar deze coach