GMJ (Gerlinde) Bos

Aansluitnr. 35148

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 70,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 btw vrijgesteld

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Competenties
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Gerlinde Bos - Coach voor vrouwen

Zoek je balans, rust en de mooiste versie van jezelf?

Wil je meer uit jezelf én het leven halen?
En zo nóg gelukkiger zijn?

Ik coach je graag!

Met mijn energieke, toegankelijke en down to earth persoonlijkheid help ik jou als vrouw bewust te worden wie je in de kern echt bent. Samen, in verbinding vanuit liefde, inzicht krijgen in wat je drijft, wat je tegenhoudt en wat je nu écht wilt en gelukkig maakt.

In de coaching stel ik je vragen, spiegel en confronteer je waar nodig op een liefdevolle en respectvolle manier. Dit zorgt voor bewustwording en inzichten op het gebied van mindset, persoonlijke eigenschappen en gedrag om hier vervolgens doelgericht mee aan de slag te kunnen.

Omstandigheden heb je niet in de hand, hoe je ermee omgaat wel. Er is zoveel mogelijk als je bewust(er) bent van jezelf.

Ik heb mezelf de persoonlijke ontwikkeling gegund om zo te vinden wie ik in de kern en basis echt ben. Ik heb gevonden waar ik echt van ‘aan’ ging, hoe ik door mijn kwaliteiten optimaal te benutten en in te zetten, in mijn flow kom en blijf. Heb het belang van (zelf)liefde en intuïtie omarmd en blijf mijn gevoel volgen. En ik leer nog elke dag! Zo ben ik een leukere versie van mezelf om zo nóg gelukkiger te zijn!

Ik kijk ernaar uit om mijn opgedane kennis, expertise én mijn eigen zoektocht naar meer voldoening én nog meer geluk te gebruiken om jou te helpen jouw geluk te vinden. Dit gun ik iedereen!


www.gerlindebos.nl

Stuur een bericht naar deze coach