Arthur Kruisman

Vrije Denkers

Frans Fennishof 10
1244 RJ Ankeveen
Nederland

arthurkruisman@gmail.com
www.vrijedenkers.nl

A. (Arthur) Kruisman MSc

Aansluitnr. 282

Ankeveen

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 125,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Leiderschap
Management
Veranderingen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mensen en hun drijfveren hebben mij altijd geboeid. Hoe zitten mensen in elkaar? Wat willen ze bereiken? Welke hindernissen ondervinden ze daarbij? Wat zijn de conditioneringen of overtuigingen die iemand belemmeren z'n doel te bereiken? Door te spiegelen en andere invalshoeken aan te bieden wordt het inzicht van mijn gesprekspartner verruimd en diens bewustzijn vergroot. Zweverig? Absoluut niet. Het gaat om heel concrete zaken in het dagelijks leven waar iemand op een andere manier mee om wil leren gaan, zodat hij effectiever kan handelen en meer plezier en voldoening in zijn leven kan hebben. Zowel zakelijk als privé.

Ik ben sinds 1984 werkzaam in de ICT-branche. Anno 2008 ben ik actief in business development, strategieontwikkeling en managementadvies. In 1996 heb ik een masterstitel behaald in ICT Management (Master of Science). De ervaring die ik op diverse managementposities heb opgedaan wat begeleiding, coaching en reïntegratie van professionals betreft, zet ik sinds 2000 in bij mijn coachings.

Mijn opleiding tot personal coach heb ik gevolgd bij een aantal gerenommeerde instituten, zoals Van Harte en Lingsma Management en Organisatie, SVC School voor Coaching en Metavisie/ Talent-ontwikkelaars.

Ik coach mensen omdat ik een sterk vertrouwen heb in hun individuele kracht. Coachen is niet zomaar een gezellige bijeenkomst, maar vooral een intensief persoonlijk contact met duidelijke leerdoelen. Het zien groeien van iemand, nadat hij of zij zelf de blokkades heeft opgeruimd, is elke keer weer een fantastische ervaring.

Stuur een bericht naar deze coach