Rüna Honig

Honig Coaching B.V.

Ramstraat 23
3581 HC Utrecht
Nederland

info@honigcoaching.nl
www.honigcoaching.nl

[] R. (Rüna) Honig []

Aansluitnr. 195

Utrecht

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 171,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Stress
Timemanagement
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Bent u jurist? Dan is Runa uw coach. Zij is gespecialiseerd in de coaching en training van juridische professionals en bekend vanwege haar praktijk-en doelgerichte coachingprogramma's. U leert op een gerichte en praktische manier de vaardigheden en het gedrag te ontwikkelen om uw invloed te vergroten en succesvol te zijn in uw vak. Daarnaast hebt u met Runa een betrouwbaar en ervaren trusted advisor om in vertrouwen te sparren over alles wat u bezighoudt in en rondom uw werk.

Runa is directeur van Honig Coaching B.V., een opleidingsinstituut voor juristen en heeft een samenwerkingsverband met o.a. de VU te Amsterdam. Zij geeft ook cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden, trusted advisory en coachend leidinggeven en begeleidt diverse intervisiegroepen. Tevens runt Runa een online platform onder de naam 'The Practical Lawyer Online', waarop zij haar tips en tricks deelt met de doelgroep.

De meest opvallende kwaliteiten van Runa zijn: betrokken, enthousiast, praktisch, gedegen, doelgericht en resultaatgericht. De meerwaarde van Runa schuilt in de combinatie van persoonlijke werkervaring en kennis van de juridische werkomgeving. Runa was jarenlang advocaat en heeft als partner ook leiding gegeven aan professionals. Meer info: www.honigcoaching.nl telefoon kantoor: 030-2516916.

Stuur een bericht naar deze coach