Jeroen de Bruin

Jeroen de Bruin Coaching

Bilderdijkkade 26
1053 VC Amsterdam
Nederland

+31655778425
info@jdbcoaching.nl
www.jdbcoaching.nl

drs. J. (Jeroen) de Bruin

Aansluitnr. 188

Amsterdam

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Coaching in familiebedrijven
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Agressie
Assertiviteit
Carriere
Gezondheid
Hoogbegaafd
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. ontwikkeling
Relaties
Veranderingen
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Financiële dienstverlening
Industrie & Techniek
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wat Harry over mij zegt:
Ik leid een vol en bij tijd en wijle turbulent bestaan. En dan is het voor mij bijzonder prettig - wellicht noodzakelijk- om van tijd tot tijd even stil te staan. Dat doe ik bij en met Jeroen. Op een prettige manier nodigt Jeroen me daar toe uit. Om stil te staan. Om stil te worden. Om waar te nemen. Om te zijn. Om te voelen. Om de balans op te maken. Om te kijken hoe het nu echt met me gaat. Om meer als een berg de turbulentie te aanschouwen. Om als 'vriendelijke wijze koning' te kijken. Dat doet me goed. Het zijn steeds weer mooie en inzichtgevende ontmoetingen. Stap voor stap komen we dichter bij de kern. ‘Wie zijn bewustzijn niet traint, is geen partij voor zijn gewoontes’, is één van de wijsheden die ik bij Jeroen heb opgedaan. Ik vind Jeroen een aanbevelingswaardige professional. En bovendien nog een fijne man ook!

Wat Jacqueline over mij zegt:
De afgelopen negen maanden ben ik door Jeroen begeleid in het proces van het zoeken naar een nieuwe, passende functie. Die recht doet aan wat ik kan, maar vooral ook aan wat ik wil. Inmiddels heb ik die baan gevonden. Wat werken met Jeroen echt bijzonder maakt, is dat hij beschikt over een breed scala aan technieken en invalshoeken. Hij voelt haarfijn aan wanneer het een goed moment is om een oefening te starten waarmee je creativiteit, verbeeldingskracht en intuïtie worden geprikkeld. Op mij heeft dat altijd een positieve uitwerking: je aandacht verschuift van problemen en zorgen, en het praten daarover, naar een terrein waar je jezelf kunt verbazen en verrassen. Het leverde altijd nieuwe en frisse inzichten op, en de beelden en verhalen die zo ontstonden, draag ik nog steeds met me mee.

Meer aanbevelingen en reviews vind je op mijn website, bij LinkedIn en via Google



In het kort gezegd combineer ik in mezelf de rol van leraar, begeleider en coach. Leraar Zijnsoriëntatie en meditatie, begeleider bij het verhelderen van persoonlijke thematiek en coach bij het realiseren van wat je ten diepste wilt.

Na mijn universitaire studie Bedrijfskunde werkte ik tien jaar bij het Instituut Midden-en Kleinbedrijf als coach van ondernemers. Ik was een allround coach en klankbord bij persoonlijke en zakelijke kruispunten in hun leven.

Vanaf 1998 ben ik verbonden aan de School voor Zijnsorientatie te Utrecht. Inmiddels ben ik ook als leraar verbonden aan deze mooiste school die ik ken. Tegelijkertijd blijf ik student en volg ik intervisie, supervisie, nascholing en retraites bij mijn leraar Hans Knibbe. De basisslogan van Zijnsorientatie 'Rusten in Zijn en doen wat je wil' heeft mijn hart gestolen en is elke dag een frisse leidraad voor mezelf en de mensen die ik coach om bewust en ontspannen aanwezig te zijn en van hieruit authentiek en sprankelend te leven en te werken. Vanaf september 2018 volg ik de opleiding tot nonduaal leraar in de lijn van Zijnsoriëntatie.

Tevens ben ik verbonden aan CoachNetwerk, een professioneel en landelijk netwerk van 30-35 geaccrediteerde en bij de NOBCO geregistreerde coaches. Ik maak sinds 2008 deel uit van dit netwerk van hele fijne en deskundige collega coaches.


Coachthema's:
Bewustzijnstraining, meditatie en ontspanning
Begeleiding bij crises en grote veranderingen in werk en privé
Oorzaken ontdekken van spanningen, moeheid en onvrede
Authenticiteit ontdekken en werkelijke vervulling vinden
Leiderschap en ondernemerschap
Loopbaanontwikkeling
Intervisie en supervisie
Communicatie verbeteren
Partnerrelaties
Samenwerkingsrelaties

Cursus Gezonde Zelfliefde (meer info op mijn website)



Doelgroep:
Gemotiveerde mensen (m/v) die hun persoonlijke en professionele vragen op een diepgaande wijze willen uitzoeken.

Methodiek:
Heldere en inspirerende vorm van coachen. Elk gesprek start met lichamelijke ontspanning en meditatie. Deze aandacht is goede zelfzorg, inzichtgevend en de basis voor alle werkvormen en methodieken die ik verder gebruik. Gespreksopname (om terug te horen en ervan te leren).

Registraties: Registercoach NOBCO, Nederlandse Orde van Beroepscoaches. BvZB, Beroepsvereniging van Zijnsgeorienteerde Begeleiders. BRUG, Bedrijfskundigen Rijks Universiteit Groningen.

Bijzonderheden: Oprechte en contactvolle coach die snel tot de kern komt; Bedrijfskundige achtergrond en 25 jaar allround coachervaring. Inmiddels 20 jaar verbonden aan de School voor Zijnsorientatie. Opgeleid tot Zijnsgeoriënteerd coach en leraar Zijnsoriëntatie. Volgt continue supervisie, intervisie, nascholing en retraites. 3-jarige opleiding psychopathologie. Freelance docent ondernemerschap, Vrije Universiteit Amsterdam

Werkwijze:
Kennismaking om te zien of er een match is. Verhelderen van situatie en achterliggende vragen. Bepalen van coachdoelen en tijdspad. Resultaatgericht én ruimte voor ontwikkelingen in het hier en nu.

Opdrachtgevers / Coachees werkzaam bij:
ABN AMRO Bank, De Baak, Belastingdienst, Blue Sky Group, Boeing Nederland, Cap Gemini, Centraal Museum Utrecht, FNV Bondgenoten, Gemeente Amsterdam, diverse GGZ-instellingen, Van Gogh Museum Amsterdam, Greenpeace, ING Bank, LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum), Meervaart Amsterdam, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Nederland, Nikhef, OGD ICT Diensten, OLVG Ziekenhuis Amsterdam, Osira Zorgorganisatie, vts Politie Nederland, Price Waterhouse Coopers, Shell, Universiteit van Amsterdam, Vendex International, Vrije Universiteit Amsterdam, VUMC, Waternet Amsterdam

Daarnaast heb ik inmiddels honderden MKB ondernemers, ZZP-ers en particuliere cliënten begeleid.

Extra info over mijn tarieven. De coachgesprekken duren bij mij 1 tot 1,5 uur. Naast de gesprekstijd besteed en factureer ik 15 minuten aan voorbereidingstijd en 15 minuten aan uitwerkingstijd per coachgesprek.

Stuur een bericht naar deze coach