Mieke de Maare

Maare

Berkenlaan 61
9321 GV Peize
Nederland

+31628782347
welkom@opdreefcoaching.nl
www.opdreefcoaching.nl

drs M. (Mieke) de Maare

Aansluitnr. 1455

Peize

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Re-integratie
Stress

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Mieke de Maaré; betrokken, deskundig, en zorgvuldig.

Ik ben geregistreerd stresscoach en heb veel ervaring in het begeleiden van mensen van stressklachten, zowel preventief om te voorkomen dat je ziek wordt als hersteltrajecten. Mijn aanpak zorgt ervoor dat je gezonder, effectiever en met meer plezier werkt en leeft. We gaan stap voor stap te werk eerst een stuk lichamelijk herstel, en dan zelfmanagement.

Op Dreef kan je begeleiden in het herkennen en accepteren van je hooggevoeligheid. Je leert wat er anders is aan jouw manier van waarnemen en denken. Maar je leert vooral hoe je kunt zorgen dat je veel minder energie verspilt, meer rust in je hoofd krijgt, en meer zelfvertrouwen. Zodat je eindelijk kunt gaan leven, in plaats van overleven.

Op Dreef helpt mensen met levensloop- en loopbaanvragen lekker op dreef te komen. Je gaat meer aan het stuur van je eigen leven staan, en er meer van genieten.
Ik kan je leren hoe je zo goed mogelijk tot je recht komt in je huidige baan, de lasten minimaliseert en de lusten optimaliseert.
Bij ontslag levert Op Dreef op maat een pakket met precies die ingrediënten die jij nodig hebt op weg naar een nieuwe baan. Je gaat een keuze maken van binnenuit, je zorgt dat je oude valkuilen omzeilt, en je richt je op realistische mogelijkheden.
Bij vragen over je levensloop krijg je inzicht in je huidige gedragspatronen, en leer je hoe het anders kan. Eindelijk durf je over drempels te stappen of keuzes te maken, zonder jezelf geweld aan te doen.

Ik werk veel met Voice Dialogue, het gedachtengoed van Covey, kernkwadranten en oefeningen op het gebied van energiebeheer. Naast coaching verzorgt Op Dreef ook trainingen, workshops en presentaties. Meer informatie over mijn achtergrond, visie en werkwijze treft u aan op mijn website www.opdreefcoaching.nl of bel 06-28 78 23 47

Stuur een bericht naar deze coach