Michel La La Poutre

LAPOUTRE

Laan van Meerdervoort 55
2517 AG 's-Gravenhage
Nederland

+31654626093
Michel@bureaulapoutre.nl
www.bureaulapoutre.nl

M. (Michel) La La Poutre

Aansluitnr. 799

's-Gravenhage

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Cultuuromslag
Leiderschap
Outplacement
Teambuilding

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Industrie & Techniek
Ingenieursbureaus
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Topcoach individueel, teams en organisaties: zeer positieve evaluaties >8, voor mensen die echte duurzame resultaten willen. voor hun rol als leider en zeker ook voor de ontwikkeling van uw loopbaan.
Coachte sinds 2003 meer dan 500 mensen in het bedrijfsleven en een zelfde aantal in het publieke domein. Van hoog tot laag: van bestuurders tot team leiders en ook vele professionals. Daarnaast coachte hij meer 50 teams in zowel het bedrijfsleven als het publieke domein.

LAPOUTRE:
Verfrissend, betrokken, resultaatgericht

Echte meetbare vooruitgang en transformatie. Daar wil LAPOUTRE u graag bij helpen. Geen vrijblijvende rapporten, te theoretische analyses, ingewikkelde modellen. Maar meetbaar duurzaam succes. Met hanteerbare analyses persoonlijke gesprekken, echte vragen om samen te komen tot de kern van uw vraagstuk.

LAPOUTRE helpt om uw zicht te laten op patronen te krijgen en ondersteunt bij het realiseren van de gewenste verandering. En gaat met u voor meetbaar succes.

LAPOUTRE staat voor Michel zelf, en het ecosysteem rond Michel La Poutre. Een topcoach die zo nodig kan werken netwerk van coaches, trainers en adviseurs waarmee hij een netwerk organisatie vormt. Michel (1961) is van oorsprong een bedrijfskundige. Hij heeft een loopbaan als topadviseur, trainer/ coach en tijdelijk manager achter de rug in vele werkomgevingen, nationaal en internationaal. Bij Fortune 500 bedrijven en in de top van de overheid.

COACH TOOLS
Michel werkt met Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching voor executives en teams. Naast zijn coach praktijk coacht hij en doceert hij in thema's rond leiderschap, loopbaan, verander management en organisatie ontwikkeling en agile management bij o.a. SRM. de bestuursacademie, Boertien Vergouwen Overduin en Krauthammer Hij beheerst vele Typologieën en heeft accreditaties voor Birkman, enneagrammen, MBTI en de Management Drives van Graves. Michel is management auteur van het goed verkopende boek Onbeperkt veranderen. Hierin introduceert hij een aantal van zijn verander methode aan het grote publiek.

INTERIMMEN
Als inhouse coach, talent manager, tijdelijk algemeen, project of programma manager of verandermanager: LAPOUTRE is op al deze terreinen thuis en uitermate succesvol.

COACHING
In de rol van coach van mensen, teams en organisaties is hij uitstekend op zijn plek. Of het nu om een individu gaat, om een team of de directeur zelf, Michel coacht graag en met oog voor ieder individu.

ADVIES bij grote verandering en transformatie.

Michel heeft gewerkt en werkt samen met de top van de adviesbureau's en is specialist bij het vlot trekken van ingrijpende verandertrajecten en het analyseren van cultuur en leiderschap vraagstukken en agile transformaties.

WERKCONFERENTIES EN TRAINING
U kunt Michel ook benutten als procesbegeleider bij bijeenkomsten , zoals werkconferenties, strategiesessies en het geven van op maat trainingen.

OPDRACHTGEVERS
Een veelheid van opdrachtgevers in een grote verscheidenheid aan bedrijven heeft al kennisgemaakt met de manier van werken van Michel en zijn partners. Met uitstekende resultaten.

Wilt u kennismaken of meer weten over LAPOUTRE en wat Michel en zijn partners voor u kunnen betekenen? Bel dan 06 546 260 93 of kijk op www.bureaulapoutre.nl

Stuur een bericht naar deze coach