Eline Brinkhof

Bambu, Centrum voor Gewaarzijn

Wagenstraat 11 Bambu
3581 WP Utrecht
Nederland

0625044116
welkom@bambu.nu
www.bambu.nu

E. (Eline) Brinkhof

Aansluitnr. 732

Utrecht

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Ouderdom
Pers. ontwikkeling
Relaties
Veranderingen
Verlies
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Communicatie & Media
Financiële dienstverlening
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Sinds bijna 25 jaar heb ik een praktijk voor individuele coaching en therapie. De vragen en klachten waarmee clienten komen varieren van acute crisis in het persoonlijke leven tot sluimerend en toenemend ongenoegen waarvan de oorsprong niet direct is aan te wijzen en ook concrete 'vastlopers'in het zakelijk functioneren die niet te maken hebben met gebrek aan kennis of talent maar veel meer met een blinde vlek in de persoonlijkheid. Naast het werk met individuele clienten geef ik relatiebegeleiding aan stellen (dat doe ik samen met mijn partner)en ik verzorg groepstrainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Met veel plezier train ik professioneel begeleiders via opleiding, nascholing, masterclasses en supervisie.
Mijn opleidingsroute loopt van de theaterschool, via psychodrama naar de Zijnsgeorienteerde Psychotherapie(ontwikkeld door Hans Knibbe). Naderhand volgden opleidingen in systemisch werken, karakterstructuren en relatietherapie.
Ik heb lang geleden met veel plezier theater gemaakt, daarna ben ik als dramatherapeut gaan werken in het onderwijs aan moeilijk opvoedbare kinderen en ik was gedurende tien jaar verbonden aan de Hogeschool Rotterdam waar ik via het vak dramatische vorming een bijdrage leverde aan de persoonlijke ontwikkeling van toekomstig verpleegkundigen, die immers hun eigen persoonlijkheid dienen te herkennen als belangrijkste instrument in de zorg. Ik verzorgde ook de praktische training in therapeutische vaardigheden. Sinds 1995 werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk & in mijn eigen opleidingsinstituut. Af en toe verzorg ik gastlessen elders.
Mijn hart ligt bij het werken op het raakvlak van psychologie en spiritualiteit.

Stuur een bericht naar deze coach