Lianda van der Knaap

Organamic

Steigerdijk 11 -14
3257 LP Ooltgensplaat
Nederland

+31187631698
info@organamic.nl
www.organamic.nl

[] L. (Lianda) van der Knaap []

Aansluitnr. 1150

Ooltgensplaat

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 160,00
Uurtarief zakelijk
€ 160,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Relaties
Teambuilding
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Welkom bij mijn profiel.
Ik ben Lianda van der Knaap, coach, socioloog, master in managementconsultancy en emotie gericht therapeut.

Bent u op zoek naar iemand die u / uw team begeleidt, doortastend is en resultaatgericht, dan zit u bij mij goed. Ik werk met diepgang. We kijken samen hoe u effectiever en krachtiger kan zijn in uw rol. Daarbij heb ik gericht aandacht voor wie u (geworden) bent als mens en uw persoonlijkheidsstructuur. We onderzoeken uw impact op de omgeving en al dan niet beoogde effecten die u teweeg brengt bij anderen. Wat daarin anders of beter kan, verwoorden we in heldere coachingsdoelen.

Sinds 1993 coach en begeleid ik professionals, leiders en directeuren en bestuurders. Dit doe ik zowel voor individuen als voor teams en netwerkbesturen. Daarnaast geef ik trainingen in vormen van persoonlijk leiderschap, zowel in Nederland als in Frankrijk.
Mijn doel is de menselijke maat terug te brengen in organisaties. Graag werk ik met leiders en bestuurders, omdat het werken met hen ook zoveel impact heeft op andere mensen.

In mijn werk heb ik een integrale benadering. Ik zie u als mens in de context en met al zijn aspecten. U bent immers meer dan uw functie.

Ik ben socioloog (EUR) en heb mij verder (post-doctoraal) opgeleid in zowel managementconsultancy (VUA) als in coaching (RU). De laatste jaren heb ik mij bekwaamd in emotionally focused therapy. Een benadering die de hechting tussen volwassenen centraal stelt.

Mijn eigen werkervaring heb ik opgedaan in verschillende functies: professional, beleidsadviseur, directieadviseur en als manager. Daarnaast ben ik 17 jaar docent en supervisor geweest in het post-HBO managementonderwijs, voor de Hogeschool Rotterdam. Na 20 jaar werken in loondienst ben ik mijn eigen bureau Organamic gestart, dat was januari 2000.
Organamic trajecten kenmerken zich door een persoonlijke benadering, diepgang, relevantie en hun snelle effect in de praktijk.

Stuur een bericht naar deze coach