Arielle van Gestel-Bok

Vida Nova

Akkerveld 10
4854 RN Bavel
Nederland

+31618801801
info@vidanova.nl
www.vidanova.nl

["drs."] A.C. (Arielle) van Gestel-Bok []

Aansluitnr. 1097

Bavel

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 85,00
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Cultuuromslag
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Outplacement
Pers. ontwikkeling
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Detailhandel/MKB
Industrie & Techniek
Maatschappelijke dienstverlening
Transport & Logistiek
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
In mijn rol als coach gaan we samen op zoek naar wie je ook alweer bent om vandaaruit te werken aan concrete doelen. Hoe kun je optimaal expressie geven aan wie jij wil zijn door te werken met je talenten? Het maakt niet uit binnen welke context dit speelt, overal worden wij uitgedaagd zoveel mogelijk te individueren oftewel te worden wie we bedoeld zijn te zijn. Ik vertrek dus het liefste vanuit het grotere geheel(identiteit) en vertaal dit naar hoe zich dit uit in je gedrag en (werk-)omgeving.

Wij kunnen onszelf ongelofelijk in de weg zitten door overtuigingen als “Ik ben niet goed genoeg”, “Ik hoor er niet bij”, “Ik doe het zelf wel” tot “Het verandert toch nooit”. We projecteren deze overtuigingen op onze omgeving waardoor we blijven ervaren waarin we bewust dan wel onbewust geloven.

In het coachtraject gaan we samen deze kluwen van onbewuste processen ontwarren zodat je weer grip krijgt op je leven en relaties. Naast ontwarren, pakken we alle sabotage-mechanismen en complexen aan die je in de weg zitten om je gewenste doelen te realiseren.

Om je hierbij te helpen, maak ik gebruik van uiteenlopende coachinterventies afkomstig uit verschillende coachscholen. Te denken valt aan de Positieve psychologie van NLP en aan traumaverwerking via Jungiaanse therapie en Systemisch werk.

Mijn stijl als coach kenmerkt zich door een niet-oordelende houding, voor mij is onvoorwaardelijkheid zeer belangrijk en niks is dus gek. We gaan zo diep als nodig om obstakels die in de weg zitten, aan te pakken en te integreren. Het coachtraject is ‘af’, wanneer je meer bewustzijn en handvatten hebt om jezelf en daarmee je leven ten positieve te veranderen in dienst van je coachdoel. Mijn levensmotto is “Diegene wint die zich zelf overwint”.

Spreekt jou dit aan dan kun je contact met mij opnemen voor een oriënterend gesprek.

Stuur een bericht naar deze coach