drs. W.A.J.M. (Wilma) Huiskamp

Aansluitnr. 1264

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Ja
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 105,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 105,00 btw vrijgesteld

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Competenties
Conflicten
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Detailhandel/MKB
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als zelfstandig coach lever ik graag een bijdrage aan een veranderingsproces, in een vorm en met een aanpak die bij jou past.
Mijn coachpraktijk is vanaf sept 2020 mijn belangrijkste werkinvulling. Tot en met het schooljaar '19/'20 werkte ik behalve als coach, ook als docent in het HBO social work aan de Hanzehogeschool Groningen.

In mijn leven staat leren centraal, ik heb er plezier in en vind opleidingen/trainingen die mijn coachkwaliteiten aanvullen en verbeteren, een feestje! Afgelopen jaar vormde de ACT training, de nieuwste verrijking van mijn coachkennis en competenties. Eerder volgde ik NLP,-modules, de opleiding enneagramcoaching, werken met vraagstukken rondom burnout/ oververmoeidheid ( CSR), systemisch coachen in de 1-op-1 situatie en deed ik ervaring op in het werken met opstellingen. Door specifieke trainingen en bijeenkomsten te volgen, is mijn aandacht voor professioneel handelen bij verlies en rouw, onderdeel van mijn coachkwaliteiten geworden.
Een meerjarige opleiding rondom zingeving, passend bij mijn ervaringen en levensfase, heeft mijn persoonlijke leven verrijkt en mijn begrip voor de fasen waarin coachklanten verkeren, vergroot en verdiept.

Ik ben als coach flexibel en kan mij snel nieuwe kennis eigen maken.
In mijn dagelijkse praktijk zie ik zowel coachees die vraagstukken hebben rondom overgangen in hun leven ( werk/ gezinssituaties/ levensfasen) als mensen die een nieuwe werkervaring op willen gaan doen, zich willen verdiepen in nieuwe functies of welke wijze dan ook hun leven een wending willen geven. Zie ook mijn website www.wilmahuiskampcoaching.nl

Mijn achtergrond is sociale wetenschappen; vervolgd met een aantal postacademische opleidingen gericht op diagnostiek, systeemtheorieën, gedragstherapeutich werken. Mijn werkervaring kent de afwisseling tussen werken in het onderwijs ( speciaal onderwijs, beroepsonderwijs mbo/hbo)en hulpverlening.

Stuur een bericht naar deze coach