Marcus Zeven-Jansen

Stap na Stap Coaching & Counselling

Laan van Meerdervoort 190
2517 BH 's-Gravenhage
Nederland

06 47604423
info@stapnastap.nl
www.stapnastap.nl

[] M.P.S. (Marcus) Zeven-Jansen []

Aansluitnr. 1482

's-Gravenhage

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 72,50 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 117,50 exclusief btw

Type
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Verlies

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen is mijn passie. Met aandacht voor zowel de wensen van het hoofd als de verlangens van het hart, geeft ik heldere en warme ondersteuning bij het bereiken van doelen, het oplossen van problemen en bij persoonlijke groei. Met name ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van Hoog Sensitieve Personen (HSP's) en van het omgaan met spanning en stress.

Sinds 2005 werk ik in mijn eigen praktijk als coach, counsellor en mindfulness trainer. Ik heb ruime ervaring met uiteenlopende vragen. Ontspannen en positief pas ik juist dat toe wat nodig is om in de individuele behoeften van de client te voorzien.

Ik werk oplossingsgericht en maak o.a. gebruik van Mindfulness, NLP, visualisatie, het chakramodel, voice dialogue, lichaamswerk en andere oefeningen ter bevordering van bewustzijn, communicatie, ontspanning en zelfinzicht.

Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Academisch en Specialist Coach en Counsellor, Voice Dialogue Facilitator, NLP Practitioner, Mindfulness trainer, Lichaamsgerichte diagnose en interventies, Energetisch Healer en Reader. Ik heb verder trainingen gevolgd bij Dr. Joe Dispenza en Anodea Judith; beiden zijn een grote bron van inspiratie voor mijn manier van werken.

U bent welkom voor een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek.

Stuur een bericht naar deze coach