D. (Domi) Lambregts

Aansluitnr. 1381

Certificeringsniveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Ja
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 175,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
Organisatie coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Communicatie
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Relaties
Verlies
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
HOLONS is een kleinschalig centrum voor leven vanuit eenheidsbewustzijn en integrale ontwikkeling, werkzaam in Amsterdam en Limburg. Hier bied ik coachtrajecten voor ervaren vrouwen aan de top, en retraites voor vrouwen, liefdes partners en zakelijke partners.
In mijn integrale benadering is er aandacht voor de fysieke, psychologisch, spirituele, systemische en praktische dimensies van mens en cultuur. Ik inspireer om te leren rusten in Zijn en de verbinding te herstellen met jouw inherente wijsheid en authentieke kracht. Mijn kracht ligt in het openen van een ruimer perspectief, het snel doordringen tot de essentie, het bewerkstelligen van waarachtige transformaties en het concreet tot vorm laten komen van de volgende ontwikkeling stap. Je ontmoet in mij een holistische senior trainer en coach die werkt vanuit Zijn; warm, direct, betrokken, helder, sensitief, integer en met een lichte humor. Ruim dertig jaar ervaring.
Waarom dan toch de keuze voor een lidmaatschap op foundation niveau? Omdat ik heb gemerkt dat ik mijn kostbare tijd veel liever besteed aan begeleiden en trainen dan het voorbereiden van een aanvraag. Dit lidmaatschap bied jou tevens de garantie op formele ethische codes en een klachtencommissie.

Stuur een bericht naar deze coach