Gert Verkade

Verkade Coaching & Advies

Albert Neuhuysstraat 19
6813 GW Arnhem
Nederland

+31644094511
gert@verkadecoaching.nl
www.verkadecoaching.nl

[] G. (Gert) Verkade []

Aansluitnr. 2019

Arnhem

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 120,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Teambuilding
Verlies
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Gert Verkade
Een coach die hart en hoofd weet te verbinden voor de ontwikkeling van mensen in werk en leven. Ik werk vanuit zingeving en resultaatgerichtheid. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben toegankelijk en kan goed oordeelvrij luisteren. Mijn grootste kracht is dat ik snel bij de kern van je vraag kom waardoor de trajecten kort en effectief zijn.

Achtergrond:
Ik kom oorspronkelijk uit de wereld van techniek en heb in 2003 de stap gemaakt naar coachen en begeleiding van mensen in organisaties. Hiervoor heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd; een leven lang leren en ontwikkelen staat ook voor mijzelf centraal. Ik begeleid mensen individueel maar ook team en organisaties.

Motivatie
Mijn uitgangspunt is dat mensen zelf de antwoorden op hun vragen al in zich hebben, maar daar vaak niet bij kunnen. Ik wil je graag leren zoeken hoe je zelf weer bij je eigen antwoorden kunt komen. Ik coach altijd op autonomie en gezondheid. Het is mijn missie om mensen te verbinden met hun verlangens, dromen en authenticiteit. Als je weer in contact kunt komen met wat je werkelijk bezielt dan krijg je weer energie, blijf je gezond en vol levenslust.


Methodiek
Ik beschouw mijzelf als het belangrijkste instrument bij het coachen; ik luister, ik stel vragen vanuit mijn nieuwsgierigheid, ik ben er volledig voor jou en je vraag.
Jouw vraag staat altijd centraal in de coaching. Als je benieuwd ben naar blijvende veranderingen dan daag ik je graag uit.
Verkade Coaching en Advies. Arnhem 06 44094511

Stuur een bericht naar deze coach