Sanne Bruijne

i-Essence

Leerdamhof 367
1108 CG Amsterdam
Nederland

+31207852878
sanne@sannebruijne.com
sannebruijne.com

S. (Sanne) Bruijne

Aansluitnr. 2010

Amsterdam

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Competenties
Ontslag
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Relaties
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Kiezen voor een leven vol betekenis en dat inhoud geven door te kiezen voor wat, met wie en hoe je dat doet. Met aandacht voor wat er in jezelf gebeurt én voor wat met de ander gebeurt. Leven en werken vanuit je kracht, vanuit jouw essentie in relatie met je omgeving. Vanuit verbinding dus. Met jezelf én met je omgeving.

Na 20 jaar leiding te hebben gegeven aan heel verschillende mensen en teams, werk ik tegenwoordig het liefst op individueel niveau of met kleine groepen. Waarom? Omdat aan de basis van iedere creatie, relatie of veranderingsproces het vaak gaat om het echt verantwoording te (willen en kunnen) nemen voor wat zich aandient en wat er nodig is. Daartoe ben ik als coach gecertificeerd door CTI als CPCC (Certified Professional Co-Active Coach), door EMCC als practionar en volgde verschillende trainingen om mij verder te specialiseren.

Wie ik ben?
Mijn naam is Sanne Bruijne (1957). Ik woon in Amsterdam en werk in de regio's Amsterdam, NIjmegen/Arnhem, Utrecht en Leiden. Ik heb een brede professionele achtergrond met veel buitenlandse reis- en werkervaring, heb in verschillende landen gewoond, en veel mensen leren kennen. Zelf heb Ik een intensieve weg afgelegd die mij uiteindelijk bij een beroep heeft gebracht dat ik al een aantal jaren met een grote toewijding en liefde uitoefen, en waarin ik elke dag opnieuw leer en mijzelf verder ontwikkel.

Waarom zou je met mij willen werken?
Ik help je om een helder beeld te krijgen van wat er in de weg zit om je doel te kunnen bereiken, en ondersteun je om dat doel dan ook te bereiken.
Als er iets in de weg zit gaat het soms om het (niet) kunnen herkennen of veranderen van ingesleten patronen, soms bij jezelf of soms in je relatie met je partner, of soms als lid van een team. Soms gaat het over loslaten, over onzekerheden, angsten of om het gevoel vast te zitten en op een dood spoor te zijn aangekomen. Of wil je gewoon meer of iets heel anders uit je leven, relatie of werk halen dan je eigenlijk op dit moment doet.

Om samen met jouw ervaringen te werken is het van belang dat er tussen ons een sterke basis van vertrouwen en veiligheid is. Die basis is niet alleen nodig om de diepte in te kunnen gaan als dat nodig is, maar ook omdat coaching groei betekent en dus ook een stap voorwaarts in het onbekende, en uit je gemak.

Ik geef je graag geheel gratis en vrijblijvend de gelegenheid om voor jezelf vast te kunnen stellen of er tussen ons inderdaad ook die klik is in een kennismakingsgesprek.

Stuur een bericht naar deze coach