Pieter Heddema

EQCOACHING

Starkenborglaan 20
2341 BM Oegstgeest
Nederland

+31642747579
info@eqcoaching.nl
www.eqcoaching.nl

P. (Pieter) Heddema

Aansluitnr. 1912

Oegstgeest

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 200,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ben je op zoek naar een coach die jou met een persoonlijke en directe aanpak naar meer geluk en succes in je (werkende) leven helpt dan kan verder lezen de moeite waard zijn.
Centraal in mijn werken staan de kernbegrippen verbinding, openheid en professionaliteit.
Verbinding is voor mij essentieel in wat ik voor jou kan betekenen door een 'klik' die we hebben (of niet), oprechte aandacht en op gevoelsniveau. Voor een passende periode en intensiteit.
Openheid betekent dat alles op tafel kan waarbij ik dat zelf ook doe wanneer dat jou / jullie ondersteunt in de gewenste stappen. Het betekent ook dat er ruimte is voor diverse invalshoeken en er vele methoden en zienswijzen zijn (kortom niet één manier of mijn manier is DE waarheid).
Professionaliteit is essentieel om een goede begeleiding te kunnen verzorgen. Sinds 2004 heb ik daarvoor een veelheid aan opleidingen en honderden trajecten verzorgd. Zo zorg ik ook voor mijn eigen ontwikkeling die jouw / jullie ontwikkeling weer ten goede komt. En zeker ook die van mijzelf...
Wat ik terug krijg van klanten / opdrachtgevers over de begeleiding: mooie combinatie van hele persoonlijke aandacht en een directe aanpak. een heldere praktische aanpak en zowel onbewuste als bewuste progressie als resultaten.

Opdrachtgevers variëren van Onderwijsgroep tot internationaal energieconcern, toonaangevend online recruitment scale up tot internationaal documenten verwerkingsbedrijf en van Business School tot Ontwikkelingsbank.
Zowel individuele vraagstukken (loopbaan, competentie ontwikkeling, sparring partner, stress / burn-out) als team ontwikkel vraagstukken (effectieve samenwerking, high performing team, Stakeholder Management, Strategie bepaling, Code of Conduct / cultuur) zijn onderwerpen waar ik mij (en met collega's) graag en veelvuldig mee bezig hou.

Neem vooral contact om samen te besprek of jouw vraagstuk bij mijn dienstverlening past of we een 'klik' hebben en waar je meer geluk en succes in wilt bereiken.

Stuur een bericht naar deze coach