Coaching en Caring

Repelweg 4
8316 PV Marknesse
Nederland

jvanhardeveld@coachingencaring.nl
www.coachingencaring.nl

J. (Joke) van Hardeveld-Zoutewelle

Aansluitnr. 2094

Marknesse

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Ja
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 117,50
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Cultuuromslag
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben een coach, counselor die sterk betrokken is bij mensen. Teambuildingstrajecten, maar ook het omzetten van kennis naar communicatieve vaardigheden: Hoe zeg je het de ander‚ zijn mij op het lijf geschreven. Mijn stijl is direct, concreet, empathisch en respectvol. Mijn toegevoegde waarde ligt in de kennis van groepsprocessen, communicatieve vaardigheden en implementatietrajecten van nieuwe functies. Daarbij ga ik ervan uit dat simpel blijven vaak het beste effect oplevert. Mijn klanten komen uit zowel de gezondheidszorg als het bedrijfsleven. Achtergrond: Ik startte mijn loopbaan in 1976 als dietiste in de thuiszorg en ontwikkelde mij tot algemeen manager binnen diezelfde thuiszorg. In 2002 begon ik met de opleiding coaching & counseling aan het Europees Instituut, die ik in 2006 afrondde. Deze studie versterkte mijn idee en motto: Mensen maken Mensen. In 2008 besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen. Ik besefte dat ik dat niet alleen wilde doen en sloot mij aan bij de Care Group, een netwerkorganisatie van zelfstandige ondernemers die zich bezighouden met ziekteverzuim, zowel preventief als curatief. Ik besloot mij tevens verder te ontwikkelen en behaalde in 2010 mijn master coach en master counselor bij het Europees Instituut. In datzelfde jaar werd ik ook geregistreerd als case en care manager. Dat heeft er toe geleid dat ik in 2011 zelfstandig ben verder gegaan onder de naam Coaching en Caring. Op de website www.coaching en caring. nl kunt u daar meer over lezen.

Motivatie: Ik ben een vrouw, die samen met werknemers en werkgevers een werkomgeving wil ontwikkelen, waarbinnen het werk dat zij doen en dat hun leven zin geeft, het uitgangspunt is. Mijn uiteindelijke doel is het bereiken van meer werkplezier.

Methodiek: Mijn aanpak is gericht op oplossingsgericht werken. Wat zou jij doen als jouw probleem er niet zou zijn? Daarmee bouw ik steeds voort op de sterke kant van mensen en maak hen bewuster van de invloed die zij zelf op hun eigen situatie kunnen uitoefenen.

Stuur een bericht naar deze coach